Spitalul Roman organizează concurs pentru postul de șef al Serviciului RUNOS

HomeSanatate

Spitalul Roman organizează concurs pentru postul de șef al Serviciului RUNOS

 

 

La începutul acestui an, Spitalul Municipal de Urgență Roman a scos la concurs mai multe posturi, între care și cel de șef al Serviciului Resurse Umane, Normare, Organizare şi Salarizare (RUNOS) din cadrul unității medicale.

Pentru concursul de ocupare a unui post vacant de șef serviciu – economist IA, pe perioadă nedeterminată, pentru Serviciul RUNOS, candidații trebuie să dețină studii superioare în domeniul științe economice, absolvite cu diplomă de licență, șase ani și șase luni vechime ca economist și minimum doi ani vechime în resurse umane, normare, organizare, salarizare. Dosarele se pot depune până pe data de 19 ianuarie, ora 15.00, iar prima probă a concursului va avea loc în data de 6 februarie. Conform datelor privind venituri nete ale angajaților spitalului în luna septembrie a anului trecut (ultima statistică referitoare la venituri publicată pe site-ul instituției), șeful Serviciului RUNOS a fost remunerat cu suma de 3.367 de lei.

Tot în această perioadă, Spitalul organizează concursuri pentru ocuparea posturilor de merceolog II pentru Biroul Aprovizionare, de referent specialitate debutant pentru Birou Achiziții publice și de responsabil PSI în cadrul Biroului SSM.

Detalii complete despre actele necesare și procedura de organizare a concursurilor pot fi obținut de la sediul administrativ al spitalului, de pe strada Tineretului, sau de pe site-ul instituției, secțiunea Examene și concursuri.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Doarspectator 6 ani ago

    6 ani si 6 luni vechime?? 😂😂😂😂😂…+ 2 ani vechime la resurse umane??? 😂😂 si Cati candidați care se încadrează pe postul asta cu Dedicație ??? Va spun eu ..sigur 1..sunteți penibili !!