Prima paginăSanatate

Spitalul Roman caută personal: registrator, asistent medical și muncitor necalificat

Spitalul Roman caută personal: registrator, asistent medical și muncitor necalificat

Dimensiune text

Spitalul Municipal de Urgență Roman scoate la concurs opt posturi. În perioada următoare, se va organiza concurs pentru ocuparea următoarelor posturi: un registrator medical debutant, șase posturi de asistent medical debutant și un post de muncitor necalificat.
Postul de registrator medical debutant este pentru secția ORL, proba scrisă urmând a avea loc pe 26 iulie, iar cea orală pe 31 iulie. Posturile de asistent medical generalist debutant sunt pentru secțiile Neonatologie (proba scrisă este programată pe 27 iulie, iar proba orală va avea loc pe 1 august), Endocrinologie (proba scrisă este programată pe 7 august, iar proba orală va avea loc pe 10 august), Pediatrie (proba scrisă este programată pe 9 august, iar proba orală va avea loc pe 16 august), Obstetrică Ginecologie (proba scrisă este programată pe 11 august, iar proba orală va avea loc pe 17 august), pentru Unitatea de Transfuzie Sânge (proba scrisă este programată pe 3 august, iar proba orală va avea loc pe 8 august) și pentru Blocul Operator (proba scrisă este programată pe 28 iulie, iar proba orală va avea loc pe 2 august).

Pentru Serviciu de aprovizionare se caută muncitor necalificat, proba scrisă urmând a avea loc pe 18 august și proba orală va avea loc pe 23 august.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • cunoastem situatia cu angajarile din spital, daca ai euroi e ok . esti angajat , daca nu … poti sa ai o vasta experienta , totu-i pina la bani , posibil sa avem o comisie de evaluare de la centru , sa vedem cum s-au facut angajarile pina acum. care a luat pe merit se va vedea.