HomeSocialSanatate

Spitalul Roman caută manager

catalina palancianu 1704

Cătălina Pălăncianu, manager interimar

Potrivit viceprimarului orașului Roman, Lucian Micu, care este membru în Consiliul de Administrație, concursul va avea loc pe 8 august, până atunci urmând să aibă loc mai multe etape.

Astfel, într-o primă fază se vor depune dosare de candidați și proiectele de management, ulterior va avea loc selecția dosarelor, rezolvarea eventualelor contestații apărute în urma selecției, concursul propriu-zis – care va consta într-un examen scris și prezentarea proiectului de management – și soluționarea eventualelor contestații.

Decizia de organizare a concursului pentru ocuparea postului de manager general vine ca urmare a faptului că medicului Cătălina Pălăncianu, actualul manager interimar al spitalului, îi expiră perioada de interimat. Întrebată dacă se va înscrie la concurs, medicul Cătălina Pălăncianu a refuzat să comenteze, mulțumindu-se doar să precizeze că este prea devreme pentru a se gândi la o eventuală participare la concursul pentru funcția de manager general.

Managerul interimar al spitalului a fost numit de către primarul Laurențiu Dan Leoreanu în februarie 2013, ca urmare a demisiei fostului manager Mircea Coadă, în urma neregulilor constatate în modul de organizare a concursului privind ocuparea unor posturi de asistenți medicali.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0