Prima paginăCulturalTimp liber

Spectacolul „Regal Vienez”, la Roman, a treia zi de Crăciun

Dimensiune text

Orchestra „Eastern Royal Orchestra” din Sankt Petersburg, condusă de dirijorul Daniil Zaharov, va susţine pe scena Casei de Cultură din Roman, pe 27 decembrie, a treia zi de Crăciun, la ora 19.00, spectacolul „Regal Vienez”.

Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete a Casei de Cultură, zilnic, între orele 14 şi 18, şi de la secretariatul instituţiei, de la ora 8 la 16. „Până acum am vândut 100 de bilete, dar sunt convinsă că mulţi dintre romaşcani vor dori să vadă un spectacol de excepţie”, a spus Marcela Ursu, directoarea Casei de Cultură din Roman.

Evenimentul ce aduce sărbătorile în paşi de vals, de mai bine de un deceniu în România, trece, anul acesta, începând din 9 decembrie, prin 20 de oraşe. Iniţiatorii turneului şi-au propus să încălzească inimile spectatorilor cu îndrăgitele acorduri ale lui Strauss, dar şi cu alte secvenţe muzicale celebre ce vor prinde viaţă sub bagheta dirijorului Daniil Zaharov. Orchestra internaţională este compusă din 27 de instrumentişti de primă clasă. Spectacolul „Regal Vienez” va fi însufleţit de vocea Marinei Raddis, prim solistă a Operei Naţionale din Chişinău. Împreună cu Orchestra „Eastern Royal Orchestra” va cânta cunoscutul acordeonist Evgheni Nagruzza. Preţul biletului este cuprins între 80 şi 100 de lei.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • cultura 8 ani

    si eu care credeam ca sunt singur in sala. uite ca mai sunt inca 99 de oameni care vor sa vada ceva frumos. pentru ceilalti rrrromascani exista guta, salam, sunca presata si altii. daca veneau astia in 2 zile se terminau biletele…fara numar…