Prima paginăCultural

Spectacolul-fenomen „Dacă noi ne iubim” vine la Piatra Neamț

Spectacolul-fenomen „Dacă noi ne iubim” vine la Piatra Neamț

Dimensiune text

 

 

Musicalul „Dacă noi ne iubim”, scris de adolescenți pentru adolescenți, vine la Piatra Neamț sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 19:00, la Cinema „Dacia” – Cinema „Mon Amour”. Realizat pe muzica trupei Holograf, spectacolul „Dacă noi ne iubim” este considerat un fenomen pentru peisajul cultural din România, iar la prima reprezentație l-a făcut să plângă de emoție pe Dan Bittman. Scenariul este scris de doi adolescenți, Anastasia Jinga și Rareș Fota, regia îi aparține Julietei Georoiu, actriță și profesor de actorie la Școala Victory of Art, iar pe scenă joacă, plini de entuziasm, peste 40 de artiști tineri și foarte tineri, informează organizatorii.

Spectacolul „Dacă noi ne iubim” impresionează prin temele abordate și prin felul în care sunt puse în scenă trăirile și frământările adolescenților. Prietenia, iubirea, relația cu părinții, visurile, cariera, banii sunt subiecte care îi preocupă și care fac parte din drumul lor inițiatic în călătoria către maturitate. Spectacolul emoționează până la lacrimi orice generație, de la adolescenți și până la părinți, datorită felului unic în care actorii le oferă spectatorilor o experiență intensă, amplificată și de piesele formației Holograf.

„După spectacolul atât de emoționant de la Teatrul Național București, hotărârea de a pleca într-un turneu prin țară a venit firesc. «Dacă noi ne iubim» este un spectacol în care treci prin toate culorile emoției, indiferent ce vârstă ai. Energie, bucurie și multă iubire. Așteptăm cu emoție întâlnirea cu adolescenții din toată țara”, a declarat Julieta Georoiu.

În rolul principal este distribuit Tomy Weissbuch, 21 de ani, finalist la „Vocea României” și student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”.

„Este un musical bazat pe melodiile uneia din trupele cu care am crescut, Holograf, și sunt mândru că pot interpreta piesele lor pe scene mari din țară. Vă chem la acest spectacol, unde vă așteaptă muzică bună, emoții mari, dragoste pentru arta și plăcerea de a juca în fața voastră”, a declarat Tomy Weissbuch.

„Spectacolul «Dacă noi ne iubim» nu e doar dramă, doar o piesă de dragoste, nu e doar comedie, doar muzică, doar dans, doar actorie. Sunt toate astea împreună. Ca adult, te face oarecum nostalgic pentru perioada adolescenței, o perioadă memorabilă a vieții. Pentru adolescenți, e ca un conspect asupra a ceea ce au făcut și vor face. Pe unii poate îi trezește la realitate, alții poate se regăsesc”, spune Maria Anastasia Jinga, elevă în clasa a XII-a, coautoare a scenariului.

Biletele costă între 25 și 60 de lei și se pot achiziționa de pe eventbook.ro și de la casa de bilete a Cinema Dacia.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0