Prima paginăCulturalTimp liber

Spectacolul de teatru „Fă-mi loc!”, la Casa de Cultură

Dimensiune text

teatru3cRomaşcanii care nu au văzut-o, săptămâna trecută, pe actriţa Medeea Marinescu, în spectacolul „Străini în noapte”, unde a jucat alături de actorul Florin Piersic, o pot vedea pe scena Casei de Cultură din Roman luni, 16 iunie, la ora 18.30. Ea va reveni cu spectacolul „Fă-mi loc!”, de Anthony Michineau, în regia maestrului Radu Beligan. Partenerul ei va fi, de această dată, actorul Marius Manole.

„Fă-mi loc!” spune povestea a doi tineri care nu au, aparent, nimic în comun, ceea ce va genera nenumărate „scântei”. Ei vor să înţeleagă şi să se înţeleagă, vor să se destăinuie şi să-şi vindece singurătatea.

Cei doi se regăsesc în ajunul Crăciunului în cuşeta unui tren de noapte. Ea, o fată singură, şarmantă, aventurieră. El, un bărbat cu principii, pus în faţa unui eveniment neprevăzut, care îi va răsturna întreaga existenţă. Este o comedie spumoasă, dar profundă, care îi va invita pe spectatori să reflecteze asupra propriei lor existenţe.

Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete a Casei de Cultură, preţul unui bilet fiind cuprins între 30 şi 50 de lei.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0