Prima paginăCultural

Spectacole de comedie pentru cei mari și pentru cei mici, pe scena Casei de Cultură

Spectacole de comedie pentru cei mari și pentru cei mici, pe scena Casei de Cultură

Dimensiune text

 

 

Duminică, 4 martie, romașcanii vor putea viziona, la Casa de Cultură din Roman, două spectacole puse în scenă de actorii Andrei Ciobanu și Tudor Ostafie.

„Păcală și Tândală vin la Roman duminică, pe 4 martie 2018, de la ora 11.00! Copiii alături de părinți și bunici sunt așteptați în lumea binecunoscutelor snoave românești, puse în scena de la sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor Roman și interpretate de actorii Andrei Ciobanu și Tudor Ostafie. Veți avea ocazia să ascultați povești nemaiauzite, să dansați și să cântați cu îndrăgitele personaje, veți învăța că e bine să fiți harnici, să fiți cinstiți și corecți și mai ales să aveți simțul umorului”, este invitația adresată de organizatori. Prețul biletelor este 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii. Biletele vor fi rezervate la numărul de telefon 0755 300 535 și achiziționate cu cel puțin 30 de minute înainte de eveniment de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Roman. Spectacolul durează o oră și este recomandat tuturor categoriilor de vârstă.

 

Tot duminică, 4 martie, de la ora 18.00, aceiași actori vor pune în scenă, în sala mică de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Roman, spectacolul „Măturător de praf de stele”.

„Cum ar fi să poți vedea într-o singură seară șapte personaje care defilează în fața ta pe o scenă a vieții? Asta se întâmplă în spectacolul «Măturător de praf de stele». Comedia surprinde viciile sistemice ale societății și investighează modalități de opoziție față de acestea, deconspirând adaptarea la realitatea cotidiană ca pe o formă de abandon social. Spectacolul aduce în fața publicului o înlănțuire de povești de viață, care, aparent nu au nicio legătură una cu cealaltă, dar și o evoluție cameleonică a aceluiași actor, care trece de la un personaj la celălalt. Sau, mai pe scurt, o demonstrație de virtuozitate actoricească, ambalată într-o comedie spumoasă. O comedie care începe ca și un one man show și se termină într-un one and ½ men show”, anunță organizatorii.

Prețul biletelor este 20 lei, elevii, pensionarii și șomerii beneficiind de 25% reducere. Biletele vor fi rezervate la numărul de telefon 0755 300 535 și achiziționate cu cel puțin 30 de minute înainte de eveniment de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Roman. Durata spectacolului este de o oră și 30 de minute, cu posibilitate de prelungire, în funcție de public (spectacol interactiv). Spectacolul este recomandat tuturor categoriilor de vârstă.

„Vă dau întâlnire la o comedie dinamică, gândită astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, o radiografiere a societății în care trăim sau pur și simplu o întâlnire de suflet, în care sa mai și râdem, să facem haz de necaz. Este o întâlnire cu publicul pe care mi-o doream de foarte mult timp. Cu siguranță, voi avea nevoie și de ajutorul vostru pentru a ne face seara memorabilă, pentru că publicul va lua parte activ la spectacol. Pentru mine, comunicarea cu voi este esențială! Eu mă duc la teatru să îmi iau o gură de oxigen? Voi?”, a transmis actorul și regizorul Andrei Ciobanu.

Spectacolele sunt realizate cu sprijinul Primăriei Municipiului Roman și al Casei de Cultură a Sindicatelor Roman.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Irina Enea 4 ani

    Pentru ora 11.00 biletele au fost rezervate în totalitate. Vă așteptăm la 12.30, duminică, la o altă reprezentație a spectacolului „Păcală și Tândală”, în sala mică a Casei de Cultură Roman. Rezervări la 0755300535.