Prima paginăPolitica

Sondaj ZdR despre cine ar putea fi primarul Romanului după 11 iunie 2017

Sondaj ZdR despre cine ar putea fi primarul Romanului după 11 iunie 2017

Dimensiune text

La un an de la alegerile locale din vara trecută, romașcanii sunt chemați din nou la vot, pe 11 iunie 2017, pentru a-și alege primarul, după ce cel ales inițial – Laurențiu Dan Leoreanu – și-a dat demisia pentru a ocupa funcția de deputat în Parlamentul României. Ziarul de Roman a lansat pe site-ul propriu – www.ziarulderoman.ro – un sondaj despre intenția de vot.

Sondajul conține, în ordine alfabetică, numele celor care până acum și-au manifestat public intenția de a candida pentru a obține funcția de primar al municipiului Roman. Pe măsură ce vor apărea și alte persoane interesate să candideze, sondajul le va cuprinde și pe acestea, fără ca voturile deja acordate să poată fi modificate.

Ziarul de Roman a demarat acest proiect prin care încercăm să aflăm care sunt candidaţii cu cele mai mari şanse pentru a ne conduce destinele. Sondajul privind intenţia de vot pentru alegerile de pe 11 iunie se va desfăşura în această perioadă, în precampanie, tocmai pentru a evita influenţarea votului. Astfel, sondajul se va încheia vineri, 26 mai.  Campania electorală pentru alegerile parțiale începe cu două săptămâni înainte de desfășurarea scrutinului, adică sâmbătă, 27 mai, și se termină sâmbătă, 10 iunie, la ora 7 dimineața.

Termenul de depunere a candidaturilor este cu 20 de zile înainte de data scrutinului, adică 22 mai. Duminică, 11 iunie, procesul de votare va avea loc între orele 7.00 – 21.00. În caz de balotaj, un nou scrutin va avea loc după două săptămâni, pe 25 iunie 2017.

COMENTARII

WORDPRESS: 4
  • nu merge sondajul

  • Nu mai conteaza Cornele ! Micu castiga ! Este clar !