Șoferi sub influența alcoolului, depistați în trafic de polițiști

HomeActualitate

Șoferi sub influența alcoolului, depistați în trafic de polițiști

 

 

Duminică, 10 martie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Români au depistat un bărbat de 31 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe DJ 158, în localitatea Secuieni, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Sâmbătă, 9 martie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din Piatra Neamț, care conducea un autoturism pe DJ 157H în localitatea Girov, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Tot sâmbătă, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din Roman, care conducea un autoturism pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu din Piatra Neamț. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate situațiile prezentate,  polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, informează IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0