Șoferi prinși „fumați” și „afumați” la volan

HomeActualitate

Șoferi prinși „fumați” și „afumați” la volan

 

La trecerea dintre ani, polițiștii nemțeni au depistat în trafic trei bărbați în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice, un tânăr sub influența substanțelor psihoactive și un tânăr care avea dreptul de a conduce suspendat, informează IPJ Neamț.

La data de 31 decembrie 2019, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat în trafic, pe DC 72, un bărbat de 38 de ani, din Bozieni, în timp ce conducea un vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 2 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au depistat în trafic, pe strada Piața Ștefan cel Mare din Piatra Neamț, un barbat de 54 de ani, din Hangu, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. La aceeași dată, un bărbat de 48 de ani, din Piatra Neamț, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din Girov. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei conducători auto au fost conduși la spital, unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 1 ianuarie, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat un tânăr, de 19 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitatea Ion Creangă, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Cannabis. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a prezenței substanţelor psihoactive. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 1 ianuarie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au depistat în trafic, pe o stradă din oraș, un tânăr de 21 de ani, din Țibucani, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat. Conducătorul auto avea dreptul de a conduce suspendat, pentru încălcarea regimului legal de viteză. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat, mai precizează reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0