Prima paginăActualitate

Șoferi prinşi băuţi

Șoferi prinşi băuţi

Dimensiune text

 

accident politie etilotestDuminică, trei conducători auto sub influenţa băuturilor alcoolice au fost depistaţi în trafic de poliţiştii nemţeni.

În noaptea de 9 spre 10 aprilie, în jurul orei 03.15, poliţiştii Postului de Poliţie Săbăoani, aflându-se în serviciul de patrulare intercomunală pe strada Orizontului, au oprit în trafic un bărbat de 34 de ani, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Municipal Roman, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În dimineaţa zilei de 10 aprilie, la orele 08.00, un echipaj de poliţie rutieră a oprit în trafic, pe DN 15, în localitatea Podoleni, un autoturism condus de către un bărbat de 48 ani, din Borleşti. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la UPU Piatra Neamţ, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei.

Citește și:   149 de cazuri noi de infecție COVID-19 în Neamț, 7.095 la nivel național

Tot duminică, în jurul orei 15.22, un echipaj de poliţie rutieră a depistat în trafic, DN15 în localitatea Săvineşti, un bărbat de 34 de ani, din Piatra Neamţ, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice Rezultatul testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a fost pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au reţinut permisele de conducere conducătorilor auto, care sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută de articolul 336 din Codul Penal şi pedepsită cu închisoare de la unu la cinci ani sau cu amendă.

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0