Șoferi prinși băuți la volan, în Roman, Botești și Siliștea

HomeActualitate

Șoferi prinși băuți la volan, în Roman, Botești și Siliștea

Duminică, 1 octombrie, în jurul orei 17:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în localitatea Botești, au oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 55 de ani, din județul Iași, informează IPJ Neamț. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 19:10 o patrulă de poliție din cadrul Poliției municipiului Roman a identificat, pe strada Tineretului, din municipiul Roman, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot duminică, în jurul orei 20:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au depistat în trafic, pe DJ 158, în localitatea Siliștea, un autoturism condus de un tânăr de 34 de ani, din aceeași localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cele trei cauze a fost întocmit dosar penal, cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0