Șoferi depistați la volan sub influența alcoolului, la Sagna și Dulcești

HomeActualitateRural

Șoferi depistați la volan sub influența alcoolului, la Sagna și Dulcești

 

Trei bărbați sunt cercetați de polițiști după ce au fost prinși la volan sub influența alcoolului, la sfârșitul acestei săptămâni, informează IPJ Neamț.

Sâmbătă, 1 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat în trafic, pe DJ 209B, în localitatea Borca, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au depistat în trafic un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 207A, în Sagna. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 2 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Iazului din comuna Dulcești. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a indicat o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cele trei situații, conducătorii auto au fost conduși la spital, unde li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0