Șoferi depistați conducând sub influența substanțelor psihoactive, în Roman și Piatra Neamț

HomeActualitate

Șoferi depistați conducând sub influența substanțelor psihoactive, în Roman și Piatra Neamț

Miercuri, 23 august, în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au depistat în trafic un bărbat, de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Sucedava, din Roman, informează IPJ Neamț. Întrucât manifesta un comportament nefiresc, conducătorul auto, din Roman, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru opiacee. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante.

Tot miercuri, în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au depistat în trafic un tânăr, de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii, din Piatra Neamț. Întrucât manifesta un comportament nefiresc, conducătorul auto, din Piatra Neamț, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru canabis. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante.

În cele două cauze, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0