Șoferi depistați băuți la volan, în Cordun și Tămășeni

HomeActualitate

Șoferi depistați băuți la volan, în Cordun și Tămășeni

În noaptea de 27 spre 28 mai, în intervalul orar 22:00 – 04:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani au acționat în zona de competență, pentru prevenirea evenimentelor rutiere nedorite și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, informează IPJ Neamț. Pe parcursul acțiunii polițiștii au efectuat 24 de testări cu aparatul etilotest, depistând în flagrant doi conducători auto, conducând sub influența alcoolului. Totodată, pentru contravențiile constate, aceștia au aplicat șase sancțiuni contravenționale.

Astfel, în jurul orei 01:00, polițiștii au depistat, în localitatea Cordun, un tânăr de 27 de ani, din Pildești, care emana halenă alcoolică. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în jurul orei 02:30, în timp ce acționau în localitatea Tămășeni, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Roman. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Foto: IPJ Neamț

Comentarii

WORDPRESS: 0