Prima paginăActualitate

Șofer încătușat, după ce a încercat să ascundă de oamenii legii un pistol

Șofer încătușat, după ce a încercat să ascundă de oamenii legii un pistol

Dimensiune text

Vineri, un control de rutină în trafic l-a prins pe picior greșit pe un tânăr care s-a ales cu un dosar pentru pentru că avea permisul suspendat, dar totuși se afla la volanul unui autoturism. Mai mult, acesta a părut că încearcă să ascundă un pistol de polițiștii care îi cereau actele la verificat, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat.

Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au oprit, pentru verificări, un autoturism care circula pe un drum din localitatea Podoleni. Conducătorului auto i-au fost solicitate documentele sale şi ale autovehiculului pentru control, însă acesta a refuzat să le prezinte. ”Polițiștii i-au adus la cunoștință că au dreptul să verifice autoturismul, moment în care șoferul a devenit agitat, încercând să ascundă în torpedo un obiect ce părea a fi pistol motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea prin încătuşare a persoanei, iar din torpedoul mașinii a fost ridicat un pistol. Conducătorul auto a fost identificat, în persoana unui bărbat de 31 de ani din Podoleni, iar în urma primelor verificări s-a stabilit că pistolul deținut de acesta este unul tip airsoft, nesupus autorizării. Totodată, polițiștii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție Neamț.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei drept de a conduce a fost suspendat.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0