Șofer din Doljești, reținut de polițiști după ce a părăsit locul accidentului

HomeActualitate

Șofer din Doljești, reținut de polițiști după ce a părăsit locul accidentului

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați miercuri, 30 august, în jurul orei 11:30, de către un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Roman, cu privire la producerea unui eveniment rutier, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale.

Conform IPJ Neamț, din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 11:10, un autoturism ce se deplasa pe strada Petru Rareș, ajuns la intersecția cu strada Miron Costin, nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Oprire” și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de bărbatul de 64 de ani, care ar fi fost proiectat într-un stâlp din beton.

„Conducătorii auto nu au întocmit formular de constatare amiabilă, iar conducătorul primului autoturism ar fi părăsit locul evenimentului. În jurul orei 17:00, bărbatul de 64 de ani ar fi manifestat o stare de rău, solicitând un echipaj medical și fiind transportat la spital. În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificată și depistată persoana implicată în evenimentul rutier, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Doljești, iar într-o anexă a locuinței acestuia a fost identificat un autoturism, care avea demontat spoilerul și masca motor, acestea prezentând urme ale accidentului. În urma administrării materialului probator, bărbatul de 51 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și nerespectarea atribuțiilor privind verificarea tehnică ori efectuarea reparațiilor”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Comentarii

WORDPRESS: 0