Prima paginăSocial

Societățile Marsat și Agromec sponsorizează Casa Bunicilor

Societățile Marsat și Agromec sponsorizează Casa Bunicilor

Dimensiune text

 

 

Două societăți din zona Roman, Marsat și Agromec, și-au exprimat intenția de a oferi, cu titlu de sponsorizare, un sprijin financiar municipiului Roman și Direcției de Asistență Socială, pentru susținerea unor activități în interesul întregii comunității, în special pentru Casa Bunicilor, centrul în care primesc îngrijire circa 40 de bătrâni care nu au persoane care să le poarte de grijă.

Astfel, SC Marsat intenționează să sponsorizeze cu suma de 30.000 lei municipiul Roman, sumă necesară la executarea unei sere pentru legume și flori (constând în  achiziţionare de plăci de policarbonat și a unei cantități de beton) pentru Casa Bunicilor. Aceeași societate, tot pentru Casa Bunicilor, va sponsoriza cantina centrului cu verdeţuri, legume și fructe de la sera pe care o deține în Traian. Marsat va oferi produse în valoare de 5.000 lei. O altă sumă, de 4.000 de lei, va fi donată de societate pentru achiziţionarea de mobilier de grădină pentru relaxarea bătrânilor, însemnând două șezlonguri, o masă, două fotolii, o canapea, un balansoar și o umbrelă, precum și un televizor LCD.

Citește și:   Pregătiri pentru administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti COVID-19

O altă sponsorizare importantă pentru acest centru va fi oferită de SC Agromec Roman SA, care vrea să doneze 12.000 de lei, sumă necesară pentru executarea de reparaţii la magazia de materiale de întreţinere a Casei Bunicilor. „Având în vedere natura juridică a contractului de sponsorizare, care presupune o contraprestație din partea ambelor părți, în sensul că sponsorul oferă beneficiarului anumite bunuri sau mijloace financiare pentru susținerea unor activități desfășurate de către acesta, iar beneficiarul urmează să aducă la cunoștința publicului sponsorizarea prin promovarea numelui, a mărcii sau a imaginii sponsorului, este necesară aprobarea acestor contracte de către Consiliul Local Roman”, se arată în expunerea de motive înaintată consilierilor locali, care vor dezbate aceste oportunități în ședința de miercuri, 27 iunie.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0