Prima paginăTimp liber

Sloturile cu tematica de Crăciun pe care să le încerci de sărbători

Sloturile cu tematica de Crăciun pe care să le încerci de sărbători

Dimensiune text

Aerul inconfundabil al sărbătorilor de iarnă deja pluteşte peste tot. Este timpul să te bucuri de tot ceea ce îţi oferă viaţa şi să îţi rezervi timp pentru a-ţi îndeplini toate dorinţele de peste an. Şi ce este mai bine decât să accesezi din comoditatea casei tale câteva jocuri de noroc online unde, tema Crăciunului este la mare căutare.

Rudolf Gone Wild

Atunci când apare pe ecran simbolul wild al jocului – renul – combinații magice vor apărea pe ecran. Va înlocui orice altă pictogramă din joc şi se va ajuta de un alt simbol wild, cel al clopoţeilor de aur, pentru a oferi cât mai multe câştiguri. Vei avea parte de specialele aşteptate dacă minim 3 simboluri cu logo-ul Free Spin aterizează la o singură rotire pe ecran. Ajuns aici ai posibilitatea să alegi între cele 6, 8, 10, 12, 16 şi 20 de runde gratuite oferite împreună cu numărul de wilduri care apar pe durata acestora ( 3, 4, 6 sau 8). Li se alătură şi funcţiile speciale de Snow Machine Wilds şi cea de Flying Wilds care apar în mod absolut aleatoriu. Câştigurile sunt unele impresionante RTP-ul jocului fiind de 95,33%. Lansat în luna noiembrie a acestui an, este unul dintre cele mai bune jocuri de noroc online ce oferă o arhitectură structurată pe 5 role şi 3 rânduri, dăruind 50 de linii de plată fixe. Volatilitatea medie a jocului te va ajuta să obţii câştigurile cu ajutorul cărora să poţi face cadourile de Crăciun celor dragi.

Christmas Gift Rush

Habanero poate că nu este un producător de software pe care îl întâlneşti des în oferta cazinourilor online, însă, oferă sloturi inedite care excelează la capitolul grafică şi câştiguri. În acest slot, cadourile de Crăciun te aşteaptă pe o structură clasică de 3X3. În ciuda acestui aspect, vei întâlni un RTP care se ridică la impresionanta cifră de 96,66%, una dintre cele mai mari rate de ramburs către jucător. Grafica este una intens colorată, muzica este specifică sărbătorilor de Crăciun, iar simbolurile sunt cu adevărat cadourile de Crăciun pe care le găseşti sub orice brad. Jucării, maşinuţe, dulciuri, clopoţei, toate au un aer de sărbătoare şi sunt prezentate pe slot ca fiind cadourile perfecte. Acestea se vor grăbi să-ți dea cât mai multe credite dacă reuşeşti să aduci pe linia centrală simboluri identice. În acest caz, vei declanşa funcţia Nudge Feature ce dă câştiguri de tip Big, Super şi Mega Win.

Christmas Carol Megaways

Pragmatic Play îşi continuă cu acest slot seria de jocuri dedicate Crăciunului. După Mystical Santa şi Santa King Megaways, Christmas Carol Megaways vine în întâmpinarea jucătorilor cu poveste lui Carol, astfel încât să ştii că totul gravitează în jurul său. Animaţia, efectele sonore, grafica excepţională, totul este de natură să te introducă în această cunoscută poveste. Te ajută să te familiarizezi cu pictogramele slotului construcţia pe 6 role dispuse pe 8 rânduri, ceea ce duce la formarea unui număr maxim de 200704 linii de câştig. Este imens, iar, dacă adaugi şi RTP-ul de 96,5%, poţi înţelege că eşti aproape de realizarea unui câştig mega. Wildul jocului apare numai pe rola 2,3 4 şi 5, pe rândul superior, înlocuind orice altă pictograma din joc. Dacă ai prins pe ecran 4 ceasuri aurii, poţi alege între 5, 10 şi 15 jocuri gratuite. Toate specialele sunt însoţite de diverşi multiplicatori, astfel încât să poţi achiziţiona cât mai multe credite cu ajutorul acestora.

Santa’s Riches

Bogăţiile moşului sunt cadourile pe care orice copil şi le doreşte sub bradul de Crăciun. Pictograme precum dulciuri, globuri, clopoţei de aur, dar şi şosetele care îşi aşteaptă cuminţi cadourile vor rula pe o structură de 6X5, oferind în acest fel un RTP de 95,26% şi o volatilitate medie de natură să aducă cât mai multe câştiguri pe ecran. Moşul îndeplineşte o funcţie bivalentă, cea de wild şi cea de scatter. Ca wild, va înlocui orice alt simbol din joc însă ca scatter îţi va oferi specialele pe care fiecare jucător le aşteaptă cu nerăbdare. Este simplu să le prinzi dacă pe ecran vor ateriza pe rola 2, 3 şi 4 simbolul cu îndrăgitul moş, caz în care vei fi transportat în 7 runde de joc gratuite. Săgeţile de lemn care se găsesc poziţionate deasupra rolelor o să intre în funcţiune, oferind la rândul lor alte rotiri gratuite. În funcţie de gradul de noroc pe care îl ai, poţi achiziţiona suplimentar un număr de 4, 6, 8 sau 10 Free Spins, ale căror câştiguri se vor adăuga celor deja acumulate.

Epic Holiday Party

Eşti invitat la petrecerea de Crăciun în compania Moşului, a Doamnei Crăciun şi a 2 Crăciuniţe. Sunt figurile cele mai bine plătite din joc, la care se adăugă şi cărţile de joc de la 9 la A. Slotul excelează în funcţii speciale, aşa încât vei întâlni pe role 2 simboluri wild și un simbol scatter. Scatter-ul este simbolizat de pomul de Crăciun împodobit care va aduce runde de învârtire gratuită dacă minim 3 simboluri apar pe role consecutive. Vei beneficia de 12 speciale, pe parcursul cărora vei putea întâlni pe ecran numai simbolurile valoroase din joc, Moşul, Doamna Crăciun şi cele 2 Crăciuniţe. Wild-ul are datoria să îţi aducă unul dintre cele 4 jackpoturi prin Jackpot Pick Bonus. În cadrul acestui bonus, vor apărea pe ecran 12 opţiuni din care va trebui să nimerești 3 identice. Prima Crăciuniţă îţi va oferi Mini Jackpot, a doua cu Minor, Doamna Crăciun oferă Jackpotul Major în timp ce Moşul ţi-l va dărui pe cel mai mare, Grand Jackpot.

Nu am prezentat decât câteva sloturi care îşi propun să te introducă cât mai repede în atmosfera feerică a sărbătorilor de iarnă. Roagă-l pe Moşul să te viziteze cât mai des şi foloseşte creditele pe care ţi le poate dărui la cele mai bune pacanele de Crăciun pentru a face la rândul tău cadouri celor dragi!

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0