Prima paginăRoman

Skate park-ul din Roman se mută în Ștrandul Municipal

Dimensiune text

După ce romașcanii domiciliați în zona Bisericii Armenești s-au plîns, de nenumărate ori, că tinerii care vin seara în skate park-ul din apropiere sînt deosebit de zgomotoși și după ce skate park-ul a fost, practic, distrus de vandali, administrația locală a decis să mute această zonă de distracție în Ștrandul Municipal.

 

Skaterii din Roman vor avea de așteptat ceva vreme pînă cînd vor mai avea, din nou, un parc dedicat lor. Mutarea skate park-ului va avea loc abia anul viitor, cînd vor începe și lucrările de modernizare a Ștrandului Municipal.
Pînă atunci, administrația locală a decis să nu mai repare stricăciunile făcute de vandali în acest parc, pentru cea de-a treia oară. În prezent, skate park-ul arată ca după război. Chiar dacă echipele de lucru ale Primăriei Roman au utilizat cele mai dure materiale existente pentru amenajarea parcului, tinerii au reușit să le vină de hac tuturor pistelor de skate din zonă.
Pînă cînd vor avea din nou unde să practice acest sport, tinerii au început deja să folosească paleți și foi de parchet pentru a-și amenaja rampe ad-hoc în diverse zone ale orașului, însă, din nefericire, materialele sînt furate, periodic, de „binevoitori”.

COMENTARII

WORDPRESS: 3
 • Slăvuc Octavian 9 ani

  Fiţi mai atenţi ce scrieţi!” Skate parcul din Roman se mută în Ştrandul municipal…” Ştrandul nu e tot în Roman?

 • mama omida 9 ani

  da indivizii aia imbracati in haine de politisti comunitari pe care ii laudati ca dau amenzi cu caruta,nu au traseu prin acel parc? sau e prea mult pentru nivelul lor de inteligenta??mutarea Skate-lui in strand nu rezolva nimic,acolo va fi si mai rapid vandalizat,plus ca nu va mai fi interesant pentru nimeni sa bata drumul pana acolo,tinerii vor face skate pe strazi…mai bine il mutati la Cotu-Vames,Cordun(zona Arcelormital)iesirea din Horia spre Bacau.

 • lili 9 ani

  Bine ca locatarii din vecinatate sunt deranjati de „tinerii zgomotosi”, dar nimeni nu stie nimic despre actele de vandalism. E mai usor sa intorci capul in partea cealalta, sa te faci ca nu vezi nimic atunci cand nu te intereseaza decat propria liniste, asa-i ? E valabil si pt parcurile devastate din oras, multe dintre ele aflate la cativa metri de geamurile blocurilor.
  Chiar ieri am vazut 2 batrane care dupa ce au evitat sa treaca printr`un gang in care isi facea nevoile un betiv, ca sa nu`l deranjeze, au apostrofat un tanar pe bicicleta, desi acesta le ocolise la oarece distanta. Asa tara, asa locuitori!