Sistemul de programări online pentru buletine funcționează

Sistemul de programări online pentru buletine funcționează

 

buletine 03Sistemul electronic de programare online pentru eliberarea actelor de identitate funcționează optim. La aproape două săptămâni de la lansarea sistemului, la Roman s-au făcut deja 34 de programări online, la care se adaugă solicitările venite direct la ghișeu și care sunt preluate în baza sistemului funcțional de până acum.

Cei interesați de acest sistem fie accesează pagina Primăriei Roman – www.primariaroman.ro, fie intră pe http://primariaroman.agentiawebmagnat.ro/programare-carte-identitate.html. Aplicaţia trimite automat un e-mail care precizează datele rezervării online: ghişeul, numărul de ordine, ziua, ora şi documentele necesare la prezentare – formularele fiind ataşate acestui e-mail. Programul permite vizualizarea intervalelor orare care sunt disponibile, prin afișarea culorii roșii – dacă este ocupat, sau verde – liber.

Foarte important este faptul că acest ghișeu nu are nimic în comun cu stilul clasic de adresare către Direcția de Evidență a Persoanei. Cei care vin, fără programare, se adresează aceluiași birou ca și până acum. Cei care se programează află din e-mail-ul trimis automat de program cărui ghișeu se adresează, astfel încât nu vor exista suprapuneri. Practic, un alt ghişeu va opera cererile făcute fizic, iar programările online vor fi operate de un ghişeu separat.

Reprezentanții de la Direcția de Evidență a Populației se așteaptă ca sistemul de programări să atingă maximul în perioada iunie-august, atunci când în Roman și zonă vin în concediu cei care lucrează în străinătate.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 5
  • Super! M-am programat săptămâna trecută pentru data de 26.04.2016, ora 10 si am depus actele fara probleme. Era o singura persoana. Se merge in spatele clădirii la pasapoarte. În fata era aglomerat rău.
    F.bun acest serviciu. Felicitări!

  • As dori sa ma programez pentru luna agust sa depun actele pentru buletin!

  • as dori sa ma programez pentru schimbarea c.i.inainte de expirarii deoarece atunci nu pot veni .se expira pe 8.09. 2017.As vrea sa ma programez pe 30 o5.2017

  • Elena 2 ani

    pentru programare online Galati in vederea obtinerii buletinului de identitate,cum se face?nu gasesc nimic.