Prima paginăRoman

Și-a dat dentistul în judecată din pușcărie

Dimensiune text

Un romașcan a dat în judecată un medic stomatolog sub acuzația că i-a făcut o lucrare dentară de pe urma căreia s-a îmbolnăvit. Pacientul îi cere medicului despăgubiri. Stomatologul îl acuză pe pacient de șantaj.

 

 

Romașcanul Vasile Burcă (foto dreapta) acuză medicul stomatolog Sanda Constantinescu de faptul că, în urmă cu trei ani, i-a făcut o lucrare dentară de pe urma căreia a avut numai de suferit. Vasile Burcă mai spune că, după ce a fost încarcercat în închisoare pentru înșelăciune, s-a îmbolnăvit din cauza danturii și a trebuit să stea în spitalul penitenciarului.

Vasile Burca 1005Vineri, 10 mai, la Judecătoria Roman se va desfășura încă un termen într-un proces care durează de mai bine de un an.  „Totul a început în luna august 2010. Atunci, m-am dus la doamna doctor Sanda Constantinescu să-mi facă o lucrare completă. I-am dat aproape 2.700 de lei pentru întreaga lucrare, dar, lună de lună, am avut probleme. Ea ar fi trebuit să mă îndrume spre un medic specialist care să-mi pună implanturi, apoi să se ocupe de lucrare. În loc să facă acest lucru, ea mi-a fixat direct, cu ciment, dantura. După trei săptămâni, au început să apară probleme. Eram, chiar, să înghit lucrarea. De atunci, a trebuit să merg de mai multe ori la cabinet să o cimenteze. În noiembrie 2011, am fost arestat și încarcerat. La început, mi-a căzut o parte din placă, apoi medicul din penitenciar a fost nevoit să extragă și ce a mai rămas. Pentru că nu am avut dinți și mă hrăneam foarte greu, m-am îmbolnăvit de stomac și am stat în spitalul penitenciarului din Târgu Ocna” a afimat Vasile Burcă.
Romașcanul mai susține că, în momentul în care a plătit pentru lucrare, medicul stomatolog nu i-a eliberat chitanță. Ulterior, după ce lucrarea s-a stricat, medicul i-a înapoiat banii, însă Vasile Burcă spune că merită despăgubiri. „Degeaba mi-a dat banii înapoi, pentru că în gură nu mi-a făcut nimic. Mai mult, lucrarea proastă mai rău mi-a făcut. În penitenciar s-a efectuat o expertiză a lucrării, de către un medic de la Vaslui, și tot din penitenciar am dat-o în judecată și am cerut despăgubiri. Cred că voi cere cel puțin 2.500 de euro, pentru a-mi reface măcar o parte din dantură”, a mai spus Vasile Burcă.

În replică, medicul stomatolog incriminat spune că nu se simte vinovat cu nimic și că este victima unui șantaj. „Eu nu mă consider vinovată cu nimic. Mi-am angajat avocat, iar acum suntem în proces. Domnul Vasile Burcă este fost pușcăriaș. Acum a ieșit din închisoare și, ca să facă rost de bani, încearcă să mă șantajeze. A fost arestat pentru fapte similare. Consider că nu am greșit cu nimic și că sunt victima unui șantaj. Așteptăm verdictul instanței, care va stabili cine spune adevărul”, a declarat medicul stomatolog Sanda Constantinescu.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 8
 • john dean 9 ani

  Eu l-as sfatui pe dl Burca sa isi faca si niste teste pentru Hepatita C si Hiv , si alte boli pe care le poti lua cand ajungi si pe la ” stomatolog ” … Pana la despagubiri ,mai bine sa nu ai nimic , sa fii ok.
  Weekend placut !

 • john dean 9 ani

  Am uitat sa spun ca declaratia dnei doctor , este o calomnie si o insulta la adresa d-lui Burca ,in cazul de fata nu se judeca trecutul persoanei ci o stare de fapt ,acest om a reclamat o problema , nu vad unde este santajul . Pacat ca a ajuns in fata instantei , trebuiau sa ajunga la o intelegere , daca i-ai platit lucrarea , trebuia sa ii plateasca si disconfortul creat , si toate celelalte urmari neplacute .

 • Duma 9 ani

  Nu va lasati intimidata D-na dr.! Acest individ e un sarlatan care sta toata ziua pazind barul pe centru la terasa.Are satisfactia ca traieste pe spatele celor pacaliti ,asemeni Dvs.

 • Al Pacino 9 ani

  Daca omul are acte medicale care arata ca doctorita i-a facut lucrarea prost atunci nu e sarlatan cum spune DUMA…

 • Am fost la o d-na doctor care era venita din Iasi,probabil ca a luat cu o nota mica de a fost trimisa la Roman.
  Am inceput lucrarea ma tinea 2 ore cu gura deschisa plecam ametita de acolo odata a chemat pe o colega de a ei sa refaca ce a gresit,pana la urma a scos nervul la 2 dinti si mi-a depasit si m-am ales cu o infectie apoi m-am intors din nou si i-am cerut sa faca ceva ca urma sa plec din tara a doua zii.
  M-a intrebat la ce ora?
  I-am spus la 2 .
  Eh la 1 vii si iti scot maseaua.
  A trebuit sa ma duc la alt dentist sa imi faca extractia.
  Acum mi-am facut toata lucrarea la un medic din Iasi si nu am nici un fel de probleme si se merita banii .

  • Gorgos 9 ani

   Ce sa-ti fac domnisoara, daca nu dispui de bani,te-ai dus si tu dupa portofel, ca ,hai sa fim seriosi , Romanul chiar are doctori stomatologi .Si despre comentariul domnului AL PACINO, da,are individul acte medicale, dar nu uita ca acest don juan,a petrecut o mini vacanta la mititica. Acolo este posibil , sa nu-si fi indatorat obligatiunile de mireasa,si uite asa, a ramas fara dantura.

   • Serios toata lucrarea in Iasi am platit 3500 euro in cash.
    La Roman am dat 1000 euro numai curatat si tratat pe canal care mi-a fost depasit,dinti sanatosi care a trebuit sa ii scot.Bravo Romanului cu dentisti naibii.
    Ce parere ai ,Gorgos?

 • iulia 9 ani

  Scriu aici fara a avea legatura prea mare cu subiectul redat in articol insa si eu am avut probleme cu acesta doctorita acum aproximativ 15 ani cand mi-a polizat dintii de jos acestia neavand nici o carie iar si acum stau si suport consecintele unei incompetente profesionale asa sunt eu de parere dar si alte pers care mi-au spus ca au avut probleme cu aceasta doctorita stomatolog , nu vreau sa vorbesc pe nimeni de rau insa doar am spus ceea ce mi s-a intamplat .