Sfaturi pentru a obține mâncăruri perfecte cu un crock pot

HomeAdvertorial

Sfaturi pentru a obține mâncăruri perfecte cu un crock pot

Pentru o comoditate totală, pur și simplu nu puteți face mai mult decât să gătiți cu un crock pot. Adăugați ingredientele dimineața, porniți-l și lăsați-l să fiarbă la foc mic în timp ce vă ocupați de ziua dumneavoastră. Apoi întoarceți-vă mai târziu la o masă caldă, reconfortantă, gata de savurat – ca să nu mai vorbim de mirosul delicios.

Să învățați cum să gătiți la foc mic nu poate fi mai ușor, dar dacă aveți întrebări, suntem aici pentru a vă ajuta. Puteți pune carne congelată în crock pot? Care este cantitatea corectă de lichid pe care trebuie să o includeți în rețetă? Când este momentul perfect pentru a adăuga lactate la ingrediente? Vom răspunde la aceste întrebări și la multe altele în sfaturile noastre ușor de urmat pentru o gătire lentă perfectă.

Ce temperatură este „scăzută” pe un slow cooker?

Majoritatea acestor aparate au două setări de temperatură. Setarea de gătire ‘Low’ atinge temperaturi între 70-80°C (atingând un vârf de aproximativ 95°C după 4 ore). Vă întrebați ce temperatură este ‘High’ la un crock pot? Setarea de gătire ‘High’ atinge vârful la aproximativ 95°C după ce se gătește timp de 4 ore. Urmați întotdeauna instrucțiunile rețetei pentru setările de temperatură și timpii de gătire recomandați.

Cât de mult trebuie să umplu aparatul de gătit lent crock pot?

Încercați să nu supraaglomerați ingredientele în multicooker-ul dumneavoastră. Veți obține cele mai bune rezultate dacă umpleți slow cooker-ul între jumătate și două treimi. Este bine să gătiți pui întregi sau bucăți mari de carne în crock pot, atâta timp cât acesta este suficient de încăpător pentru a permite alimentelor să încapă confortabil înăuntru, cu capacul care se potrivește perfect deasupra.

Alimentele vor continua să se gătească pe setarea ‘Warm’ într-un crock pot?

Setarea ‘Warm’ NU este pentru gătit! Setarea ‘Warm’ este NUMAI pentru a menține mâncarea deja gătită la temperatura perfectă de servire până la ora mesei. Pentru a preveni ca alimentele să scadă la temperaturi care nu sunt sigure pentru alimente, nu ar trebui să folosiți setarea ‘Warm’ mai mult de 4 ore.

Ar trebui să amestec ingredientele în aparatul meu de gătit lent crock pot în timp ce se gătesc?

Deși ați putea fi tentat, rezistați tentației de a verifica ingredientele în timpul procesului de gătire! Ridicarea capacului permite scăparea căldurii și a aburului, ceea ce vă va face să trebuiască să măriți timpul de gătire. Lăsați aragazul lent să își facă treaba – doar setați-l și uitați de el. De aceea crockpot-ul este la fel de convenabil ca un KitchenAid, doar ca are alt scop!

Pot găti orez într-un slow cooker?

Da! Pentru cele mai bune rezultate, planificați să folosiți orez convertit cu bob lung sau orezul special sugerat în rețeta dvs. Dacă orezul nu este bine fiert după timpul sugerat în rețetă, puteți adăuga încă 1 până la 1 1/2 cești de lichid pentru fiecare ceașcă de orez fiert și continuați să gătiți pentru încă 20 până la 30 de minute.

Pot pune pui congelat într-un crock pot?

Este în regulă să gătiți pui congelat (și alte tipuri de carne congelată) în aparatul de gătit lent crock pot, dar este posibil să fie nevoie să măriți timpul de gătire. Pentru a vă asigura că carnea este gătită până la capăt, folosiți un termometru pentru carne. Pentru a fi fragedă, carnea trebuie să înregistreze peste 73°C.

Cât timp ar trebui să gătesc puiul – și alte tipuri de carne – într-un slow cooker?

Timpii de gătire vor varia în funcție de greutatea puiului. În mod obișnuit, un pui întreg ar trebui să se gătească la temperatura ‘Low’ timp de 7-8 ore (fără a deschide capacul în timpul gătitului). Vă veți putea da seama că puiul este gata atunci când coapsele încep să se separe de piept și sucul curge limpede. Pentru a vă asigura că păsările de curte, carnea de vită, de porc, de miel, fructele de mare și multe altele sunt perfect gătite, asigurați-vă că respectați rețeta.

Când este momentul potrivit pentru a adăuga lactate la rețetă?

Produsele lactate, inclusiv laptele, iaurtul și smântâna, se descompun atunci când sunt gătite la foc mic și lent pentru perioade lungi de timp, așa că nu ar trebui să le adăugați împreună cu restul ingredientelor. În schimb, amestecați-le în timpul ultimelor 15 minute de gătit.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0