Prima paginăRural

Serviciul de evidență a populației de la Săbăoani se deschide în iulie

Dimensiune text

Deși intenția de a deschide un astfel de birou, la care să apeleze și persoanele din comunele învecinate, există de mai bine de un an, demersurile făcute de Primăria Săbăoani au întâmpinat o serie de dificultăți.

 

 

Acestea erau legate, inițial, de blocarea angajărilor în administația locală, apoi de lipsa unui buget pentru plata salariaților care ar fi urmat să lucreze în cadrul biroului.
„Vestea bună este că am primit buget pentru plata salariilor până la sfârșitul anului. Vom face o cerere pentru a ni se aproba scoaterea la concurs a trei posturi unice. După organizarea concursului, viitorii angajați vor face o lună de zile practică la Roman, după care, de la 1 iulie, sperăm să putem începe activitatea. Sunt foarte multe persoane care lucrează în străinătate și care, în lunile de vară, se întorc în țară pentru preschimbarea pașapoartelor sau buletinelor. Sperăm, în acest fel, să descongestionăm puțin activitatea serviciului de la Roman”, a declarat Valeria Dascălu, primarul comunei Săbăoani.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0