Servicii medicale de top în Roman, la Centrul Medical Elite

HomeSanatateAdvertorial

Servicii medicale de top în Roman, la Centrul Medical Elite

Din vara acestui an, romașcanii au la dispoziție o nouă clinică medicală, Centrul Medical Elite, unde pot beneficia de servicii medicale la cele mai înalte standarde. La Centrul Medical Elite, deschis în Roman, pe strada Libertății, specialiști din Roman și Iași îi întâmpină pe pacienți cu aparatură medicală performantă, într-o gamă diversă de specialități medicale, pentru consultații sau analize medicale.

„Sloganul «Să fii bine!» reprezintă linia directoare pentru viziunea Centrului Medical Elite. Ne punem toată credința și puterea în asigurarea unor servicii medicale de calitate, la standarde înalte, cu tehnologii noi și metode de investigații atraumatice și noninvazive. Pornită din dorința de a aduce cele mai noi descoperiri medicale mai aproape de oameni, ideea noului nostru centru medical se conturează ca alternativă la oferta de servicii medicale pe piață. Punem accent pe introducerea de noi metode de investigații medicale, cu aparatură de ultimă generație, cu medici pricepuți și dedicați, care pun sănătatea pacientului în prim plan”, este mesajul pe care specialiștii Centrului Medical Elite îl adresează pacienților.

Specialitățile medicale pentru care romașcanii pot beneficia de consultații la Centrul Medical Elite sunt:
– Obstetrică-Ginecologie: Dr. Adina PRICOPE VESELIN
– Cardiologie: Dr. Florentina CHICULITA, dr. Sorin BUDACU;
– Medicină Internă: Dr. Cătălina PALANCIANU;
– Dermatologie: Dr. Ecaterina GHIVIRIGA;
– Pneumologie: Dr. Dan IONESCU;
– Urologie: Dr. Daniel ANDONE;
– Chirurgie plastică și reparatorie: Dr. Codrin DOBREANU;
– Neurologie: Dr. Mihaela NICOLAU;
– Ortopedie: Dr. Grigore BEREA;
– Endocrinologie: Dr. Cristina LESOVSCHI;
– ORL: Dr. Daniel MIRCEA.

Centrul Medical Elite funcționează în municipiul Roman, pe strada Libertății, blocul 3, parter, programul fiind de luni până vineri între orele 7 – 19 și sâmbăta între orele 8 – 12.

Specialiștii centrului Centrul Medical Elite pot fi contactați pentru detalii sau programări la numerele de telefon: 0333 405 736 sau 0770 468 431.

Web: centrulmedicalelite.ro
Facebook: facebook.com/centrulmedicalelite

Comentarii

WORDPRESS: 0