Prima paginăActualitate

Sensul giratoriu de la Dedeman costă aproape 430.000 de euro

Sensul giratoriu de la Dedeman costă aproape 430.000 de euro

Dimensiune text

dedeman sens giratoriuDevizul general actualizat după încheierea contractelor de achiziție publică privind cheltuielile necesare pentru realizarea sensului giratoriu de la intersectia DN2(E85) cu strada Plopilor arată că investiția va costa 431.599 de euro, adică 1.948.024 de lei.

Licitația a fost încheiată încă de anul trecut, câștigătoare fiind firma Occidental Construct SRL Roman, și s-au făcut și lucrările pentru rețelele de utilități, așteptându-se doar vremea prielnică demarării construcției în sine. Autoritățile spun că în termen de maxim 3 luni de la începerea lucrărilor, sensul giratoriu va fi finalizat. Finanțarea acestui obiectiv de investiții se face cu fonduri de la bugetul local, dar în principal cu fonduri atrase de la bugetul național. La finele anului trecut, Primăria Roman a obținut finanțare în baza O.U.G. 28/2013 privind Programul naţional de dezvoltare locală în sumă de aproape 1,2 milioane de lei.

Conform Noului Cod Fiscal, prin care s-a redus TVA-ul, începând cu data de 1 ianuarie 2017, de la 20% la 19%, suma finală ce va fi achitată constructorului va fi de 1.948.024 de lei.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 4
  • dan 4 ani

    hotie

  • Autoritatile spun ca in maxim 3 luni, de la inceperea lucrarilor, sensul giratoriu va fi finalizat! Nu stim insa care sunt cele 3 luni si nici …anul cand va fi…,,gata” !!!

  • II PUNETI STEA IN FRUNTE STATUI CELPSYDRICE CE II FACETI DE COSTA ATAT? ALTE JMENARII SI PARANGHELII LOCALE

  • Zona în care se va face este în afara Romanului pe drumul național E85 …de ce trebuie să suporte orașul costul lucrării?
    CNADR ce zice?