SENSE – SPRING TIME

HomeAdvertorial

SENSE – SPRING TIME

Chiar dacă avem senzaţia că noul curent în modă este reprezentat de imaginea unei femei puternice, masculine, ceea ce nu ţine însă obligatoriu de ţinuta aleasă, adevărul este că feminitatea şi graţia sunt calităţi specifice doar femeilor, pe care trebuie să le pui în evidenţa prin stilul şi personalitatea ta.

spring time

Sense îţi propune, în această primăvară, o colecţie generoasă, împărţită în mai multe capsule, dintre care astăzi îţi prezentăm Spring Time, o alegere excelentă pentru zilele de primăvară. Sense este una dintre mărcile româneşti cu care ne putem mândri. Vorbind despre articole vestimentare, toţi ştim că se pot împărţi în categorii clar stabilite: fuste, bluze, pantaloni, rochii… dar fiecare dintre acestea cunoaşte o interpretare ulterioară în variate modele, în funcţie de personalitatea designerului care le creează. Mare parte din colecţiile Sense sunt gândite de unul dintre cei mai buni designeri din România – Andreea Tincu, iar acest aspect este important pentru un brand de modă care construieşte un business durabil în ţara sa. Dacă nu ştiai, colecţiile Sense sunt produse exclusiv de români, în jur de 400 de persoane fiind angajate în acest proces de producţie complex. Colecţiile sunt realizate din materiale foarte calitative, inclusiv mătase, cashmire, viscoză, şi au finisări deosebite.

spring time 10

Capsula Spring Time are o cromatică fină, în nuanţe delicate de roz, gri luminos, ivory şi accente de negru. Fiecare capsulă este actualizată săptămânal cu noutăţi, pe care te invit să le descoperi şi să le probezi. Îţi va plăcea rochia powder pink cu reper alb încrustat, la care poţi purta sacoul ivory, din acelaşi material, un model potrivit pentru serviciu sau întâlniri formale. Fustele colecţiei sunt conice sau drepte, uni sau cu o bandă contrast roz. La ele poţi asorta o bluză din crep de voal, cu jabou generos şi aplicaţie preţioasă pe umeri. Volanele vor fi în tendinţe în acest nou sezon şi le poţi purta cu încredere, indiferent dacă ai bustul mic sau mare. În magazinele Sense poţi găsi bluze cu volane late, dar şi înguste, dacă eşti atrasă de moda spanish, însă îţi doreşti mai puţin volum în zona bustului. Volane au fost desenate şi la modelul de rochie imprimată, din jersey plăcut de primăvară, confortabil şi nu foarte pretenţios la purtare.

spring time 9

Pantalonii culottes sunt obligatorii în garderoba ta nouă şi, dacă nu eşti înaltă, este preferabil să îi porţi cu toc stiletto. Aceştia avantajează şi persoanele cu şolduri late, deoarece, fiind largi, nu pun această zonă în evidenţă. Pot fi alegerea ta şi la serviciu, iar designerul Andreea Tincu îţi propune combinaţia cu sacou din brocart, roz & negru, un material interesant op art, made în Italy.

Bluzele colecţiei sunt realizate şi din voal de mătase, cu top basic în nuanţă atunci când bluza este puţin transparentă, sau din jersey cu încrustaţie contrast.

Uni sau print, piesele capsule Spring Time vor fi cu siguranţă pe lista ta de shopping în luna femeilor.

Vino în magazinele Sense (16 în toată ţara) şi bucură-te de Noua colecţie Primăvară 2016, dar şi de promoţiile generoase din colecţia trecută. Colecţiile sunt disponibile şi online, pe www.fashionsense.ro.

spring time 8

 

spring time 7

spring time 6
spring time 5
spring time 4

spring time 2

 

spring time 3

 

spring time 1

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0