Senatorul Eugen Țapu, președinte interimar al PNL Neamț. Deputatul Mugur Cozmanciuc s-a autosuspendat

HomePolitica

Senatorul Eugen Țapu, președinte interimar al PNL Neamț. Deputatul Mugur Cozmanciuc s-a autosuspendat

Organizația județeană a PNL Neamț are de luni, 22 martie, un nou președinte, interimar, în persoana senatorului Eugen Țapu Nazare, după ce deputatul Mugur Cozmanciuc a anunțat, în ședința de luni a Biroului Executiv al PNL, că se autosuspendă din funcția de președinte al PNL Neamț. Decizia deputatului Mugur Cozmanciuc vine după ce, la finalul lunii februarie, a fost trimis în judecată de Direcția Națională Anticorupție (DNA), pentru trafic de influență.

Noul președinte interimar al PNL Neamț a apreciat decizia de autosuspendare din funcția de președinte a lui Mugur Cozmanciuc ca fiind „una demnă și cât se poate de firească” și că, „prin acest gest, Mugur Cozmanciuc și PNL Neamț dau dovadă de maturitate și asumare”, „un examen pe care alte formațiuni politice de regulă nu îl trec”.

„Va urma o perioadă în care vom discuta și vom comunica cu toți membrii de partid, cu primari, consilieri locali, consilieri județeni. Și vom mai face un lucru: o analiză cinstită a activității noastre, pentru a vedea unde și ce trebuie să schimbăm. Preiau acest mandat, conștient că principala mea misiune este organizarea de alegeri interne corecte, pentru că filiala are nevoie de un suflu nou. Rezultatele alegerilor generale nu au fost, din păcate,  pe măsura potențialului organizației și sunt conștient că susținătorii așteaptă o organizație mai dinamică, mai implicată, cu rezultate mult mai vizibile”, a transmis senatorul Eugen Țapu Nazare, președintele interimar al PNL Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Emilian 3 ani ago

    Mai putin demna si fireasca e fapta de coruptie savarsita de d-ul Cozmanciuc! Apeleaza la imunitatea parlamentara si scapa de „mititica”! Vorbiti de „maturitate si asumare” din partea d-lui Cozmanciuc si a PNL Neamt, in loc sa recunoasteti ca s-a practicat si se practica traficul de influenta si coruptia!?