Senatorul Dan Manoliu: „Românii care îşi pun viaţa în slujba cetăţenilor”

HomePolitica

Senatorul Dan Manoliu: „Românii care îşi pun viaţa în slujba cetăţenilor”

 

Ziua Armatei Române, sărbătorită anual la data de 25 octombrie, ne oferă prilejul de a ne manifesta respectul şi preţuirea cuvenite românilor care au ales una dintre cele mai onorabile meserii. Este vorba despre acei români care îşi pun cariera şi viaţa, cu riscul sacrificiului suprem, în slujba cetăţenilor români şi a ţării noastre. Un cald omagiu aducem şi bravilor veterani de război, adevărate modele de viaţă pentru noi toţi, pe care îi asigurăm de toată preţuirea şi recunoştinţa noastră.

Cu ocazia Zilei Armatei României, adresez tuturor celor care poartă cu onoare şi mândrie uniforma militară, cele mai calde felicitări, succes în activitate, împliniri profesionale şi satisfacţii personale, multă sănătate şi bucurii alături de cei dragi! Vă felicit pentru seriozitatea cu care abordaţi pregătirea, programul şi conduita militară şi pentru imaginea bună pe care o daţi României prin profesionalism.

La mulţi ani Armatei Române şi cinste eroilor noştri!

 

Senator PSD Dan Manoliu

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • …”un cald omagiu aucem si bravilor veterani de razboi…”va stiam un OM dar…..se vede ”omagiu”in cazul veteranului din botosani!