Senatorul Dan Manoliu: „PSD nu va mai vota în continuare prelungirea Stării de Alertă”

HomePolitica

Senatorul Dan Manoliu: „PSD nu va mai vota în continuare prelungirea Stării de Alertă”

 

Nemțeni,

Partidul Social Democrat nu va mai vota în continuare prelungirea Stării de Alertă doar pentru ca PNL și Werner Iohannis să poată dea în continuare tunuri financiare și să își instaleze pilele și rubedeniile peste tot în administrație!

Lupul își schimbă blana, dar năravul ba!

Vă amintiți bine de epoca PDL-istă nu prea îndepărtată, în care până și femeia de serviciu trebuia înregimentată politic!

PNL este eminamente „la furat”!

Totodată vă amintesc următoarele:

Singurele lucruri pe care le-au făcut temeinic în starea de alertă au fost angajările la stat a întregii clientele de partid și umplerea buzunarelor firmelor de casă din banii românilor.

Nici măcar o singură mască de protecție dintre cele promise nu a ajuns până acum la persoanele vulnerabile!

Nici programul de relansare economică anunțat din aprilie nu a fost prezentat.

Economia s-a prăbușit, iar șomajul a crescut într-un ritm amețitor. Ce se întâmplă cu firmele românești care vor da faliment dacă această stare continuă? Dar cu cei care vor îngroșa rândurile șomerilor? Unde este responsabilitatea Guvernului pe care îl conduceți față de economie? Dar față de nivelul de trai? Dar față de sănătatea bolnavilor cronici cărora le este interzis accesul la tratamente?

Guvernul de comedie neagră al PNL marca Werner/Ludovic nu a venit cu nici un sprijin pentru firmele românești, ne tot amenință cu un mare plan doar ca să mai tragă de timp, iar pentru cei care și-au pierdut serviciul nu a venit cu nici o măsură sau facilitate fiscală!

Toate restricțiile impuse pe durata stării de alertă pot fi continuate de Guvern prin acte administrative (ex.: stabilirea unui număr maxim de clienți la masă în restaurante poate fi stabilită prin autorizația de funcționare).

În cele 30 de zile de alertă, liberalii nici măcar nu au distribuit măștile de protecție către persoanele vulnerabile cu venituri mici!

Lăsați aberațiile, dublați alocațiile!

Iohannis este direct răspunzător de blocarea dublării alocațiilor pentru copii, prin întârzierea promulgării. Trebuie să promulge de urgență legea prin care Parlamentul a respins Ordonanța de Urgență a guvernului Orban care amâna până la 1 august dublarea alocațiilor.

Să nu mai fure, să cheltuiască mai puțin la aparatul guvernamental și să impoziteze pensiile speciale și vor avea bani de alocații.

Cîţu, Orban şi Violeta Alexandru, grup organizat pentru obstrucționarea Justiţiei.

Au apărut documente care a atestă că cei trei și-au folosit funcțiile de conducere pentru a obstrucționa justiția în litigiul cu părinții lui Cîțu.

Iohannis tace și nu cere demiterea lui Cîțu pentru obstrucționarea justiției, pentru că depinde de acesta în legătură cu demersurile ANAF privind recuperarea banilor din chiriile caselor ilegale ale președintelui. ANAF ar trebui să iniţieze procedurile pentru recuperarea prejudiciului de peste 300.000 de euro, cauzat statului de familia Iohannis, după dobândirea prin fals şi uz de fals a uneia dintre cele 6 case de la Sibiu.

Și, ca să termin în vechea tradiție românească a hazului de necaz, vă spun că Werner Iohannis stă încruntat pentru a mima seriozitate, în timp ce bufonul Orban face jonglerii televizate și se îmbată cu apă plată la propriu!

Oamenii ăștia doi nu fac nimic pentru că nu îs buni de nimic în afară de gropari la cimitir, pentru că nu se pricep decât la îngropat România!

Dan Manoliu,
Senator PSD de Neamț

Comunicat de presă

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • escu 2 ani ago

    dle senator, chiar ne credeti pe toti asa cum sunt votantii vostri? adica ,,usor de dus de nas”?niste clarificari sunt imperios necesare1)ce intelegeti prin ,,persoane vulnerabile’? nu vi se pare ca sunt cam multe la numar si nu vi se pare ca tocmai psd ,aceasta marie ce si-a tot schimbat palariile,este cauza vulnerabilitatii acestora? 2) dar de banii datorati de PUSCARIASUL ce v-a fost sef, pe linie politica,de banii datorati de dom ,,profesor” voiculescu, de manariile lui dom draghici, de potlogariile lui mazare si ale lui nicusor,alti doi PUSCARIASI, de fugarii admescu popoviciu, ghita si de banii pe care ii datoreaza romanilor ,nu ne spuneti nimic?

  • escu 2 ani ago

    continuare:3)CEI ENUMERATI SUNT DOVEDITI in justitie! la d-nul presedinte inca nu sa pronuntat nimeni, in afara de GASCA VOASTRA,ASA CA MAI USOR CU DATORIA PE SCARI….si 4) d-nilor catu, orban si d-nei alexandru le zic ca PE CINE NU LASI SA MOARA NU TE LASA SA TRAIESTI…..ne vedem la….vot…..