Senatorul Dan Manoliu: „Au înnebunit salcâmii – PNL a învățat să asculte!”

HomePolitica

Senatorul Dan Manoliu: „Au înnebunit salcâmii – PNL a învățat să asculte!”

 

Dragi nemțeni,

După luni de zile de când Partidul Social Democrat a venit și propus soluția impozitării pensiilor speciale ca fiind singura viabilă și care poate fi adoptată de Parlament și intra în vigoare cât de repede, PNL a ajuns la aceeași concluzie și vine acum cu aceeași propunere. Mă bucur să văd asta, când vezi că cineva învață de la tine, însă, oameni buni din PNL, vă rog frumos învățați mai repede. Da, domnilor, este imperios necesar să învățați mai repede. Sunteți ca niște copii răsfățați care la început se încăpățânează, dar, apoi, ajung la aceleași concluzii ca ale părinților lor.

PSD a spus de la bun început că votul propus de PNL pe eliminarea acestor pensii speciale nu va trece de Curtea Constituțională, că acea propunere a fost intenționat înaintată doar pentru a mai păcăli electoratul, mai ales că decizia CCR era deja existentă pe această temă, deci precedentul era deja creat.

Dacă ați fi fost înțelepți de la bun început și ați adoptat ideea impozitării propusă de PSD, încă din iarnă, până acum s-ar fi strâns deja bani în plus la fondurile destinate ministerului Sănătății pentru lupta împotriva COVID-19.

Orice ban contează, domnilor de la guvern, orice mască și orice combinezon contează, domnilor PNL-iști.

Deasemenea, sper totuși, alături de toți românii, că vă veți trezi încă o dată și veți începe să luați decizii rapide și EFICACE pentru a stabiliza această criză de sănătate și umanitară în același timp. Sper că PNL să lase măcar în această situație metehnele vechi, să nu se mai concentreze doar cu ce firme de partid să mai vândă statului echipamente de protecție, exemplele cu licitațiile dăruite de PNL firmelor partinice cum sunt cele 2 care au apărut în presă, din Giurgiu și Iași, sunt o mare rușine pe obrazul domniilor voastre, domnilor Orban, Iohannis și toată camarila voastră PNL-istă.

PNL trebuie să înțeleagă faptul că, la momente de criză majoră, la momente de importanță vitală pentru țară, să lase orgoliile de copil alintat deoparte, să accepte soluțiile propuse de PSD sau alte partide, dacă se observă că acestea sunt mai bune.

Țara noastră nu poate fi salvată decât împreună!

Comunicat de presă

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0