Prima paginăPolitica

Senatorul Chelaru bate la ușa miniștrilor pentru fonduri

Dimensiune text

Alocarea de fonduri pentru consolidarea corpului B al Colegiului Naţional „Roman-Vodă” este prima urgenţă. Câteva comune din zona Roman au apelat la ajutorul senatorului romașcan.

Odată cu începerea unei noi sesiuni parlamentare, aleşii locali în Parlamentul României şi-au stabilit o listă cu problemele din teritoriu pentru care vor să facă lobby în vederea soluționării lor. Pe lista priorităţilor senatorului Ioan Chelaru se află deblocarea finanţării lucrărilor de consolidare a corpului B de la Colegiul Naţional „Roman-Vodă” (CNRV), care s-au blocat după ce fondurile care trebuiau alocate de Ministerul Educaţiei au fost transferate la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Pentru reabilitarea corpului B al CNRV ar mai fi nevoie de 744.000 de lei.

Prioritare pentru senatorul romaşcan sunt şi două proiecte importante pentru comunele Cordun şi Oniceni, dar şi finalizarea construcţiei unor unităţi de învăţământ. „Pentru mine, cel mai important lucru este să rezolv problema corpului B de la CNRV. M-am întâlnit, în aceste zile, cu domnul ministru Remus Pricopie, care mi-a promis că, săptămâna viitoare, ne vom întâlni pentru a rezolva această situaţie. Pe lista mea de priorităţi se mai află atragerea de fonduri pentru grădiniţele din Gherăeşti şi Săbăoani, dar şi pentru şcoala din Văleni. De asemenea, pentru comunele Cordun şi Oniceni, voi încerca să atrag fonduri pentru proiecte de reţea de apă şi canalizare”, a declarat senatorul Ioan Chelaru.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • zorica 8 ani

    Noroc cu domnul senator, este singurul care misca ceva pentru alesi.