HomePolitica

Senatorul Cadăr și-a dat demisia din PDL: „Rămâne să lucrez în interesul cetățeanului care m-a ales”

Senatorul Leonard Cadăr (foto) și-a anunțat în plenul Senatului luni demisia din PDL, motivându-și gestul prin faptul că au existat tensiuni în PDL Neamț, și a precizat că va activa ca senator independent „în interesul cetățeanului” care l-a ales în această demnitate.

 

 

„Din cauza tensiunilor din organizația PDL Neamț îmi dau demisia din această organizație, rămânând ca să lucrez ca senator independent în interesul cetățeanului care m-a ales”, a susținut Cadăr de la tribuna Senatului, fiind aplaudat de mai mulți parlamentari prezenți la ședința de luni a plenului.

Leonard Cadăr a fost ales senator de Neamț în decembrie 2012, în Colegiul uninominal 2, care cuprinde inclusiv colegiul de deputat în care a obținut mandat Elena Udrea.

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că nu știe să existe vreo intenție din partea unor parlamentari susținători ai Elenei Udrea să părăsească partidul pentru Mișcarea Populară, arătând că nu ar exista niciun motiv deoarece obiectivele Mișcării Populare și ale PDL sunt similare. (Mediafax)

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]
[sam_ad id=”130″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 3
  • tanasa 11 ani ago

    Daca cei din partidul lui nu i-au dat nicio importanta,bine a facut. Toata lumea s-a preocupat numai de Udrea ca de o icoana facatoare de minuni iar bietul om a fost lasat de izbeliste,neparticipand oficialitatile PDL-iste locale la deschiderea biroului senatorial.L-au tratat ca pe ultimul om.

  • Lute 11 ani ago

    Cadare…pe undeva bine ai procedat ! Decat sa fi stat la umbra Vamesului uzurpator de functii si la cheremul damelor lui de companie, mai bine ca ai ales drumul tau de independent…astept o plecare in grup din partea Elenei Udrea si poate ca te vei alatura grupului parlamentar care se va forma atunci !

  • vlad 11 ani ago

    Leonard,bine ai facut ca ai plecat deoarece tu esti un om plin de idei si acolo nu au ce cauta cei care vor sa-si spuna parerea ,sau mai destepti ca ei,trbuie sa fii supus si sa-i lauzi orice ar face.Ai iesit senator pe spatele lor? eu te-am vazut toata campania singur,mergand din sat in sat,nici un pedelist nu a fost alaturi de tine,dimpotriva au fost care te-au ignorat sau blamat.Nu cred ca esti dator nimanui si mai ales la PDL, Mor de ciuda toti ca din cati parlamentari sunt in zona Romanului numai tu esti vizibil in fiecare saptamana la cabinet si in teritoriu.CAINII MOR DE DRUM LUNG SI PROSTII DE GRIJA ALTORA, Bravo………………………….!