Prima paginăActualitate

Șeful Postului de Poliție Gherăești, răpus de coronavirus

Șeful Postului de Poliție Gherăești, răpus de coronavirus

Dimensiune text

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a anunțat miercuri, 17 martie, decesul șefului Postului de Poliție Gherăești, Benoni Croitoriu, care s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani, în urma infecției cu coronavirusul COVID-19.

„Inspectoratul de Poliție Județean Neamț deplânge stingerea fulgerătoare din viață a colegului nostru, agent șef de poliție Benoni Croitoriu, care la 55 de ani a pierdut lupta cu noul coronavirus.

În această dimineață, polițistul s-a stins la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, după o luptă acerbă pentru viaţă, pornită de la începutul lunii martie.

Agentul de poliție Benoni Croitoriu își desfășura activitatea în cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, fiind șef al Postului de Poliție Gherăești din anul 2014.

Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte, lăsând în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită”, au transmis reprezentanții Inspectoratul de Poliție Județean Neamț.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0