Prima paginăRoman

Șefii de post confirmați prin concurs

Dimensiune text

Joi, 11 octombrie, la Poliția municipiului Roman s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcțiilor de șefi ai posturilor de poliție ce aparțin Secției nr.10 de Poliție Dulcești. În urma examinării, cinci din șase funcții au fost ocupate.

 

 

Astfel, la Postul de Poliție Dulcești, șef de post va fi agentul șef Ovidiu Miron. La Postul de Poliție Făurei, șef de post va fi agentul șef adjunct Ciprian Asavei.

La Postul de Poliție Ruginoasa, șeful de post va fi agentul șef principal Constantin Pușcașu. La Postul de Poliție Trifești, cel care a promovat în funcția de șef de post este agentul principal Elena Nanu, iar la Postul de Poliție Văleni, șeful de post este agentul șef adjunct Cristian Constantin Cocea.

În cazul Postului de Poliție al comunei Horia, concursul pentru ocuparea funcției de șef de post a fost reprogramat pentru o dată ulterioară. Aceeași situație se întîlnește și la posturile de poliție din Gherăești, Doljești, Bîra, Boghicea, Stănița, Pâncești și Icușești. Reprogramarea examenelor a fost necesară fie pentru că nici unul dintre candidați nu a fost bine pregătit, fie pentru că nimeni nu a fost interesat să preia funcția respectivă.

COMENTARII

WORDPRESS: 0