Sediul CARP Roman a fost extins

CARP Roman a achiziționat un sediu deasupra CEC Bank, la un preț de 57.000 de euro.

 

Din dorința de a răspunde solicitărilor făcute de membrii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din Roman, sediul instituției își va extinde activitatea și într-o altă locație din Roman, în Pietonal Ștefan cel Mare.
Avînd în vedere că zeci de pensionari trec pragul instituției noastre cu diverse probleme, spațiul existent s-a dovedit a fi neîncăpător. Ca urmare a acestui motiv, cu doi ani în urmă, am achiziționat, din fonduri proprii, un spațiu deasupra CEC Bank, în valoare de 57.000 de euro. Această locație a fost modernizată anul trecut, cînd au fost introduse toate utilitățile„, a precizat inginer Ioan Vlăduț, președintele CARP Roman.

Spațiul a fost compartimentat în patru încăperi, destinate pensionarilor, membri ai CARP din Roman.
Intenționăm să deschidem o frizerie, un cabinet medical și un cabinet pentru gimnastică medicală. Sperăm să putem dota acest cabinet medical și cu un ecograf, pentru ca pensionarii cu venituri mici să poată face, pe lîngă consultațiile obișnuite, și aceste tipuri de investigații cu costuri reduse. Pînă acum, nu am achiziționat decît două scaune pentru frizerie, urmînd ca, în perioada următoare, să facem dotările pentru toate activitățile care se vor derula în acest sediu nou„, a spus președintele CARP Roman.

Noua locație a CARP Roman din Pietonal Ștefan cel Mare va fi deschisă beneficiarilor, după cum spune Ioan Vlăduț, în acest an. Beneficiarii acestor noi servicii sînt cei 24.879 de pensionari membri ai CARP Roman.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!