Prima paginăActualitateRoman

Ședinţă de trei ore cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari

Dimensiune text

Reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, ai operatorilor de utilităţi şi ai Primăriei Roman au discutat mai bine de trei ore în cadrul unei şedinţe care a dezbătut mai multe teme de interes major, mai ales că, în perioada următoare, prin programul de gestionare a deşeurilor menajere se vor amenaja platformele de gunoi.

„Sunt 70 de platforme ce trebuie amenajate prin proiect. Se pare că va mai fi nevoie încă de cinci sau şase pentru o gestionare eficientă, pe acelea le vom face noi. Dar trebuie implicare şi din partea asociaţiilor, şi din partea operatorului de salubritate. Fiecare ar vrea ca platforma să fie aproape, să nu meargă mult până la platforma de gunoi, dar suficient de departe pentru a evita mirosul de gunoi”, a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu. Unii dintre cei prezenţi au mai ridicat problema spargerilor din maşini şi a iluminatului public.

La şedinţa de săptămâna trecută au fost prezente în jur de 140 de persoane din asociaţii, reprezentanţi ai ApaServ, ai Municipal Locato şi ai Rossal SRL Roman, şeful Poliţiei municipiului, şeful Poliţiei Locale, dar şi angajați din Primărie.

COMENTARII

WORDPRESS: 0