Prima paginăPolitica

Ședință de „împăcare” între liberalii lui Cozmanciuc și liberalii lui Leoreanu

Ședință de „împăcare” între liberalii lui Cozmanciuc și liberalii lui Leoreanu

Dimensiune text

 

 

Marți, 30 ianuarie, liberalii nemțeni ar urma să se întâlnească la Roman, a declarat primarul Lucian Micu, acesta anunțând că ședința are ca scop și clarificarea situației din interiorul partidului, mai exact a aceleia prin care liberalii din Consiliul Județean l-au supărat pe primarul Micu după ce au propus să se ia bani de la Roman și să se dea altor comunități.

„Sunt sigur că după ce vom discuta și clarifica situația, vom ieși din această întâlnire și mai uniți”, a mai spus Lucian Micu, dorind astfel să infirme discuțiile din spațiul public conform cărora în PNL ar fi două tabere, adică membrii formațiuni fiind împărțiți între deputații Laurențiu Leoreanu și Mugur Cozmanciuc.

Primarul Lucian Micu a dat vina tot pe lipsa de comunicare din interiorul partidului pentru deciziile luate de liberalii din Consiliul Județean. În ceea ce privește acuzațiile care i s-au adus pe conturile de Facebook ale consilierilor județeni liberali conform cărora ar fi partizan cu PSD, Lucian Micu a declarat că discuțiile pentru a obține bani pentru Roman s-au purtat la Consiliul Județean, nu la vreun partid, iar ele au fost pur administrative.

Edilul Romanului și-a exprimat încrederea că și colegii săi liberali vor aproba, la a treia încercare, licitația pentru funcționarea zonei 2 – Roman pe managementul deșeurilor, susținând că aceasta are toate aprobările de la forurile de verificare a legalității, iar în cazul în care există suspiciuni de altfel, liberalii ar trebui să le transmită instituțiilor abilitate, dar, între timp, să voteze proiectul care ar diminua prețul plătit de romașcani pentru a scăpa de gunoiul menajer.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Florin 3 ani

    A devenit desueta si extrem de enervanta aceasta sintagma :”LIPSA DE COMUNICARE” .Diversele gasti, cu interese divergente , n-au nici un motiv sa comunice, dar incearca sa-i prosteasca pe alegatori cu tot felul de exprimari „elevate”.