Prima paginăActualitateRoman

Ședinţă de două minute pentru microhidrocentrală

Dimensiune text

Vineri, la prânz, 15 consilieri locali au participat la şedinţa de îndată pe care primarul municipiului Roman convocat-o. Pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotărâre, care nu suporta amânare, după cum a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu. Proiectul de hotărâre a vizat modificarea organigramei Primăriei Roman, prin reorganizarea unor compartimente fucţionale ale aparatului de lucru al primarului.

Astfel, s-au făcut modificări în cadrul Direcţiei de Administrare Trafic Rutier şi Autorizări Evenimente, Comercial, Transport, Direcţiei Tehnie şi de Investiţii, Serviciului Monitorizare, Control şi Marketing Instituţional, Compartimentului Informatică, Biroului juridic contencios.

Cea mai importantă modificare se referă la completarea structurii Compartiment MHC (microhidrocentrala) din cadrul Serviciului public de gospodărire municipală cu încă şapte posturi vacante de funcţie contractuală, pentru că anul acesta se termină lucrările la microhidrocentrală şi va fi nevoie de personal care să lucreze la acest obiectiv.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0