HomeActualitateNeamt

Seceta aduce restricții în alimentarea cu apă la Tîrgu Neamț

Compania judeţeană Apa Serv a anunţat că va restricţiona furnizarea apei potabile în oraşul Tîrgu Neamţ, începând cu data de marţi, 11 august, între orele 22.00 – 6.00. Măsura este luată ca urmare a secetei generate de lipsa precipitaţiilor, a temperaturilor foarte ridicate şi a nivelului scăzut de apă în puţurile de captare. Apa se va furniza cu presiune redusă, iar în unele zone ale oraşului Tîrgu Neamţ nu va fi deloc în această perioadă.

Perioada de restricţionare a furnizării apei este nedeterminată, în funcţie de consumul zilnic şi de posibilitatea acumulării apei în rezervoare. Zilnic se va monitoriza activitatea de captare şi înmagazinare, pentru o eventuală modificare a programului de furnizare a apei.

„Conducerea societăţii face apel către consumatori să utilizeze apa potabilă doar în scopurile prevăzute în contractul de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă-canal, respectiv în scopuri gospodăreşti şi de uz casnic, şi să evite folosirea apei potabile în alte scopuri, cum ar fi: udatul grădinilor, teraselor, curţilor, pavajelor, astfel încât să poată fi posibilă reluarea furnizării în regim continuu. Mulţumim pentru înţelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă şi de canalizare din oraşul Tîrgu Neamţ”, precizează comunicatul companiei Apa Serv.

Comentarii

WORDPRESS: 0