Prima paginăActualitate

Seară de film – Yesterday, o comedie romantică la Casa de Cultură a Sindicatelor

Dimensiune text

Sâmbătă, 7 decembrie, romașcanii și nu numai sunt invitați la film. Asociaţia Culturală Pro-Loco şi Casa De Cultura a Sindicatelor aduc la Roman, începând cu orele 19.30, comedia romantică ”Yesterday”, o peliculă despre muzică, visuri, prietenie și lungul drum care duce spre iubirea vieții fiecăruia. Prețul unui bilet este de 15 lei. Biletele se găsesc la casa de bilete și secretariatul Casei de Cultură. Durata filmului este de 116 minute.

Sinopsis:

Jack Malik (Himesh Patel, din serialul BBC Eastenders) este un cantautor dintr-un orășel estival englezesc, a cărui faimă modestă se evaporă rapid, în ciuda sprijinului devotatei sale prietene din copilărie, Ellie (Lily James, din Mamma Mia! Here We Go Again). Dar, după ce e lovit de un autobuz în timpul unei bizare pene de curent care întunecă tot globul, Jack se trezește într-o lume în care Beatleșii nu au existat niciodată, și atunci îi vine o idee care îi va complica foarte rău viața.

Jack începe să cânte piesele celei mai mari trupe din istorie într-o lume care nu a auzit niciodată de ea, și, cu un pic de ajutor de la agenta sa americană, Debra (Kate McKinnon, laureată Emmy), faima lui explodează. Dar, pe măsură ce el devine un megastar adulat de tot mai mulți oameni, riscă să o piardă pe Ellie, singura care a crezut dintotdeauna în el. Pentru că ușa dintre vechea lui viață și cea din prezent începe să se închidă, Jack se vede nevoit să se întoarcă acolo unde a simțit înainte că era locului lui, și să facă dovada că în viață nu ai nevoie de altceva în afară de iubire.

Pe coloana sonoră veți regăsi cele mai îndrăgite hituri ale Beatleșilor în versiune modernă, și îi veți vedea pe Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon și Ed Sheeran.

Trailer: https://www.cinemagia.ro/trailer/yesterday-20523/

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0