SE TAIE COPACII PERICULOȘI ȘI SE PLANTEAZĂ NOI ARBORI

HomeActualitateRoman

SE TAIE COPACII PERICULOȘI ȘI SE PLANTEAZĂ NOI ARBORI

 

plantari arboriEchipele Primăriei Roman continuă toaletarea arborilor sau doborârea celor care pun în pericol zona. În paralel, s-a demarat și o amplă campanie de plantare de noi arbori. Pentru zona Anton Pann s-a demarat deja un proiect de plantare de tei.

“Toletări de arbori s-au executat în cartierul Danubiana, în Smirodava bloc 3 și Sucedava bloc 2, Bogdan Dragoș nr. 3-5. Tăieri de corecții pe arbori s-au efectuat pe Florilor, bulevardul Roman Mușat, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazu și Anton Pann, toate la solicitările cetățenilor”, a declarat primarul  Laurențiu Leoreanu.

În schimb, s-au plantat arbori în  mai multe zone ale municipiului. În alveola de la Cimitirul Eternitatea și cea de la Școala Roman Mușat s-au plantat mesteacăn și tei, la Muzeul de Artă s-au plantat puieți de mesteacăn, paltin și tei și 50 de bucăți de tei s-au plantat în Anton Pann. Perioada pentru plantare în masă va începe după 15 martie, anunță autoritățile. Anul trecut, cei mai mulți puieți au fost plantați pe străzile Sucedava, Aprodu Arbore și Ștefan cel Mare.

Comentarii

WORDPRESS: 8
 • Pe Bdul Republicii sunt si acum gropile facute, dar in care nu s-a mai plantat nimic.
  De plantat s-au plantat copaci in fiecare an, dar nimeni nu-i uda apoi.

 • Pai daca ii udati voi ce era asa mare lucru ?!?
  Sau mergeti pe ideea ca voi trebuie doar sa comentati !!!

 • acum cativa ani casiera de la asociatia de proprietari din aleea t. vladimirescu dadea ordine de taieri de copaci dupa bunul plac parca ierau copacii ei, a taiat si copaci tineri si batrani. nici-un locatar nu ceruse taierile,iar ea nu avea in atributii stabilirea copacilor care trebuiesc taiati si nici calificare pentru mediu.unul din motivele de taiere a fost ca acei copaci tineri fac UMBRA !!! angajatii as de propritari sa stie ca sant platiti de locatari,sant angajatii lor si trebuie sa lucreze in interesul cetetenilor. la urmatorul copac taiat abuziv, voi face reclamatie penala,sa vedem poate o casiera sa fie si padurar si primar ???

 • Anul trecut s-au plantat pe Bogdan-Dragos cateva sute, parca erau aruncati din avion, dar…nu s-au udat ! Astazi nu mai e NICIUNUL !!!

  • propun ca statistica primariei sa fie din ”copaci plantati” in ”copaci prinsi”

 • In mintea voastra bolnava toti copacii sunt periculosi si gata gata sa cada pe voi. Mergeti la psiholog, poate scapati de aceasta fobie de arbori, natura, verde…

 • „toaletare” pe naiba !!! hai sa fim seriosi !!! au ramas balaurii din strada Fabricii fara lemne si mai vine si campania electorala !!! unde s’a dus tot lemnul taiat ???