Prima paginăSocial

Se schimbă semaforizarea din intersecția Cuza Vodă – Oituz

Se schimbă semaforizarea din intersecția Cuza Vodă – Oituz

Dimensiune text

Administrația publică locală a decis schimbarea modului de funcționare a semafoarelor din intersecția străzilor Cuza Vodă cu Oituz, în imediata apropiere a Școlii ”Alexandru Ioan Cuza”. Măsura vine ca urmare a faptului că la actuala programare, unii șoferi nu pot înainta din cauza faptului că trebuie să acorde prioritate pietonilor, toți având afișată culoarea verde la semafor.

”În această perioadă lucrăm la cchimbarea semaforizării de la intersecția străzilor Cuza Vodă cu Oituzacolo unde ne dorim o semaforizare în 3 timpi. Am comandat o placă de bază nouă, astfel încât să fluidizăm traficul, întrucât aveau culoarea verde și petonii și mașinile. Vom face semaforizare în 3 timpi, pietonii vor avea toți verde, iar mașinile vor avea verde întâi pe Oituz, apoi pe Cuza Vodă”, a declarat primarul Lucian Micu.

Administrația locală intenționează să supună comisiei rutiere de la nivelul municipiului și alte modificări menite să fluidizeze traficul. După reparațiile capitale ce se vor efectua pe strada Eternității și după ce se vor termina și lucrările pe strada Florilor și străzile perpendiculare, administrația locală intenționează ca Eternității să devină drum cu sens unic.

COMENTARII

WORDPRESS: 0