Prima paginăSocial

Se redeschid și terenurile de tenis de la Sala Sporturilor

Se redeschid și terenurile de tenis de la Sala Sporturilor

Dimensiune text

 

Club Sportiv Municipal Roman informează că, începând din data de 18 mai, va fi permis accesul publicului, în scopul desfășurării de activități sportive individuale în aer liber, la terenurile de tenis din cadrul Complexului Sportiv Sala Sporturilor din Roman, de pe bulevardul Roman Mușat, nr.82.

Accesul se va face doar pe baza programării telefonice, la numărul de telefon 0233.732.249. Tarifele de acces sunt: ziua – 25,00 lei/oră; nocturnă – 50,00lei/oră (nocturna este considerată în funcție de anotimp, la momentul actual se consideră nocturnă începând cu orele 20:00);

Va exista posibilitatea tarifării în regim de abonamente (valabilitate 30 de zile), în ipoteza închirierii pentru mai mult de 10 ore, variantă valabilă atât pentru zi, cât și pentru nocturnă. Clienții pot solicita informații suplimentare de la casieri. Plata se face pe ora întreagă, nu pe fracție. Plata se va efectua la casierie, doar după ce, în prealabil, a fost efectuată  verificarea/măsurarea temperaturii solicitanților.

Între programări va exista o pauză de o oră necesară igienizării și/sau dezinfectării bazei sportive (teren de tenis).

Nu este permisă formarea grupurilor mai mari de trei persoane, iar celelalte reguli de funcționare rămân neschimbate. Se va folosi exclusiv echipamentul sportiv personal. De asemenea, este permis accesul cu condiția respectării tuturor măsurilor de distanțare socială și igienă personală.

Orice activitate sportivă trebuie precedată de o procedură de autoevaluare, iar persoanele care prezintă/au prezentat în ultimele două săptămâni unul sau mai multe dintre simptomele comune ale îmbolnăvirii de COVID-19 trebuie să urmeze procedurile descrise de autoritățile sanitare și să nu părăsească locuința pentru a se antrena.

Cei interesați trebuie să respecte mai multe condiții pentru desfășurarea activităților sportive  individuale în aer liber. Astfel, pe tot parcursul desfășurării activității sportive individuale în aer liber, trebuie păstrată o distanță față de celelalte persoane care ar putea să fie prezente; această distanță va fi de cel puțin 2 metri în perioadele de repaus și de cel puțin 6 metri în perioadele de activitate sportivă, pentru  a ține cont că particulele de transpirație ori salivă se pot transmite pe distanțe mult mai mari în acest context. Este interzisă eliminarea salivei în spațiul de antrenament. Deplasarea către și de la locul de desfășurare a activității fizice individuale în aer liber trebuie să se facă respectând toate măsurile de protecție dispuse de autorități.

Pe terenul de tenis este permis accesul a cel mult trei participanți (2 jucători, 1 antrenor). Jucătorii vor avea propriul echipament de joc (inclusiv mingi și rachete). Nu este permis accesul pe teren copiilor de mingi. Schimbarea terenurilor nu este permisă.

„Este important să ne respectăm și să respectăm regulile, păstrând atât sănătatea noastră, cât și pe a celor din jur. Continuăm să facem sport și să rămânem sănătoși!”, au mai precizat reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Roman.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0