Se montează mobilierul urban pe strada Eternității

HomeActualitate

Se montează mobilierul urban pe strada Eternității

 

Lucrările de asfaltare a străzii Eternității, de realizare a parcărilor și de amenajare a geigherelor de preluare a apelor pluviale s-au încheiat. Acum, se lucrează la realizarea trotuarelor, pavelele fiind montate pe trotuarul de lângă parc.

„În ceea ce privește investițiile de pe raza municipiului Roman, strada Eternității se apropie de finalizare. Am finalizat trotuarul pe partea stângă, cel dinspre Parcul Municipal. În această săptămână, colegii mei de la Direcția pentru Servicii Edilitare vor monta și băncile în acea zonă. Constructorul a început încă de săptămâna trecută bordurarea trotuarului drept, cel dinspre case, și, ulterior, va trece și la montarea pavelelor în acea zonă”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Lucrările de modernizare a străzii Eternității au început la finele lunii iulie. Licitaţia a fost câştigată de societatea PHR Construct Solutions SRL, pentru o valoare de circa 700.000 de lei. La finalul lucrărilor, strada Eternităţii va avea sens unic (bulevardul Republicii spre strada Mihai Viteazu), la fel ca celelalte străzi adiacente.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0