Prima paginăSocial

Se închide ocolitoarea estică!

Se închide ocolitoarea estică!

Dimensiune text

 

În acest final de săptămână, timp de patru zile, Artera Roman Est va fi închisă, pe porțiunea de la E85 până la Cersanit, pentru a putea fi executate lucrările la sensul giratoriu de la Dedeman.

Sensul giratoriu va fi gata în această vară. Scopul acestei amenajări este acela de a preveni accidentele rutiere, mai ales că, în acest an, se așteaptă și darea în folosință a stației de sortare și transfer pentru deșeuri de lângă Cersanit, ceea ce înseamnă că multe mașini cu deșeurile din municipiu vor trebui să tranziteze intersecția în drumul lor către depozitul central de la Girov.

„Constructorul care se ocupă de amenajarea sensului giratoriu de la intersecția E85 cu strada Plopilor – Poarta Nord a solicitat închiderea circulației pe strada Plopilor. În vederea executării eficiente și de calitate a lucrării de realizare a sensului, se impune închiderea circulației pe Artera Roman Est începând de vineri, 12 mai, ora 00.00 și până luni, 15 mai, ora 24.00. Primarul Lucian Micu a aprobat solicitarea constructorului, având în vedere că sensul giratoriu trebuie finalizat până la mijlocul lunii iunie, conform contractul semnat cu firma care a câștigat licitația”, au declarat reprezentanții Primăriei Roman.

Devizul general actualizat după încheierea contractelor de achiziție publică privind cheltuielile necesare pentru realizarea sensului giratoriu arată că investiția va costa 1.948.024 de lei. Primăria Roman a obținut şi finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală, în baza OUG 28/2013, pentru a realiza această investiţie. Lucrarea este executată de Occidental Construct Roman.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0