Prima paginăSocial

Se extinde iluminatul pe străzile Islazului și Cărămidăriei

Se extinde iluminatul pe străzile Islazului și Cărămidăriei

Dimensiune text

 

 

Administrația publică locală a reușit realizarea lucrărilor de investiții în extinderea iluminatului public pe porțiuni de străzi care, în timp, s-au modernizat și în zone au fost construite noi locuințe. Este vorba de zona străzii Islazului și Cărămidăriei.

Primarul Lucian Micu a declarat că lucrările se vor încheia în timp scurt, dar că racordarea cetățenilor din aceste zone la curent se va putea face funcție de operativitate firmei de energie.

„În această perioadă se lucrează și pentru extinderea rețelelor de iluminat. În circa două săptămâni vom finaliza extinderea iluminatului pe strada Islazului, urmând ca, în perioada imediat următoare, să începem lucrările la extinderea iluminatului în strada Cărămidăriei, astfel încât să creăm și pentru persoanele care și-au construit locuințe în aceste zone posibilitatea de a se racorda la energie electrică. Trebuie precizat totuși faptul că, din momentul în care noi finalizăm lucrările și le predăm către operatorul de specialitate, către firma de distribuție a energiei electrice, procedurile aparțin strict companiei și persoanele trebuie să facă demersuri în vederea racordării și întocmirii contractului”, a declarat primarul Lucian Micu.

Primăria municipiului Roman mai are solicitări primite de la cetățeni și cu privire la extinderea rețelei de gaz, în special în cartierul Bălcescu.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0