Se deschide Târgul de Crăciun de la Neamț

HomeSocial

Se deschide Târgul de Crăciun de la Neamț

Târgul de Crăciun, unul dintre cele mai frumoase evenimente de peste an din județul Neamț, se deschide la Curtea Domnească din Piatra Neamț și va fi deschis în perioada 17 decembrie – 2 ianuarie 2022, iar intrarea este liberă atât pentru cei vaccinați, cât și pentru cei nevaccinați, informează reprezentanții Consiliului Județean (CJ) Neamț.

Consiliul Județean Neamț, în parteneriat cu Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, administrația locală din Piatra Neamț și Camera de Comerț și Industrie Neamț organizează evenimentul pentru toți nemțenii și pentru turiștii care aleg să petreacă frumoasele sărbători în zona noastră.

„Sunt fericit că nemțenii se vor bucura de o nouă ediție a Târgului de Crăciun! Muzica de fundal specifică acestei perioade, programele artistice susținute de către artiști locali, patinoarul, mâncarea tradițională, vinul fiert, ceaiurile cu scorțișoară și alte arome, toate vor crea zile și seri de neuitat, în minunata lume a Târgului de Crăciun la Neamț. Vă aștept să trăiți magia sărbătorilor de iarnă printre mii de luminițe, brad împodobit, atmosferă de neuitat!“, a declarat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0