Prima paginăEconomie

Se deschide noul supermarket Marcel

Dimensiune text

Sâmbătă dimineaţa, la ora 7, la parterul mall-ului Tera Center se va deschide un nou supermarket, sub sigla grupului de firme Marcel.

„Toată linia de materiale necesare pentru înfiinţarea acestui supermarket a fost adusă din Germania. Toţi cei care vor veni la inaugurarea acestui supermarket vor fi întâmpinaţi de oferte de nerefuzat. Cele mai mari reduceri vor fi la carne, preparatele din carne şi la produsele din gama «Gospodina», cum ar fi ardei iuţi în oţet, borş moldovenesc de casă, conopidă în oţet, salată de sfeclă roşie cu hrean, varză roşie murată sau în oţet”, a precizat Dan Horia, directorul de vânzări al societăţii Marcel.

Grupul de firme Marcel a fost înfiinţat în 1991, având capital privat integral românesc, şi comercializează peste 150 sortimente de carne şi preparate din carne, în magazinele proprii din Roman, Tîrgu Neamţ, Târgu Frumos, Paşcani, Adjudeni, Piatra Neamţ, Suceava, Iaşi, Buhuşi, Adjud, Fălticeni, Hârlau, Adjud şi Bicaz. De asemenea, produsele Marcel pot fi găsite în Italia, Marea Britanie, Spania, Franţa, Belgia, Germania, Cipru, şi Luxemburg.

COMENTARII

WORDPRESS: 0