Se dau tichetele de masă pentru persoanele vaccinate după 3 septembrie

HomeSanatate

Se dau tichetele de masă pentru persoanele vaccinate după 3 septembrie

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Neamț informează că începând de luni, 21 februarie, va începe distribuția tichetelor de masă către toate persoanele vaccinate împotriva coronavirusului COVID-19, cu schemă completă, din județul Neamț, după data de 3 septembrie 2021 și care nu au beneficiat până acum de aceste tichete.

Distribuția se va face prin intermediul centrelor de vaccinare fixe care mai funcționează – Roman, Piatra Neamț, Tîrgu Neamț și Săvinești -, prin intermediul primăriilor care anterior au organizat centre de vaccinare fixe și al medicilor de familie care vaccinează. Până în prezent, în județ au fost distribuite tichete pentru 19.950 de persoane, în trei tranșe. În această nouă tranșă vor fi distribuite tichete pentru 46.030 de persoane.

„Beneficiază de tichete persoanele care s-au imunizat cu schema completă – doză unică de vaccin Johnson & Johnson sau a doua doză de vaccin Moderna, Pfizer și Astra Zeneca – după data de 3 septembrie 2021. Cetățenii trebuie să cunoască faptul că această cantitate de tichete este suficientă pentru toți, practic vom ajunge la zi cu distribuția tichetelor”, a precizat directorul executiv al DSP Neamț, Radu Firăstrău.

Persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a cinci tichete de masă.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0